minik fare Centipat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 63 30 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, şimdi ben mesela klavyede sol ok tuşuna basıyorum ama sesi kapatıyor. Yapışkan tuşlar açık değil ve klavyem Türkçe Q klavye. Bilgisayarım masaüstü ve klavyede FN tuşu yok.
Arkadaşlar, şimdi ben mesela klavyede sol ok tuşuna basıyorum ama sesi kapatıyor. Yapışkan tuşlar açık değil ve klavyem Türkçe Q klavye. Bilgisayarım masaüstü ve klavyede FN tuşu yok.
Çözüm Muhterem Musti 30 Ağustos 2022 Windows ile alakası olduğunu zannetmiyorum ayarlarda klavye duzeni varsa veya klavyenin driveri varsa onlara bir bak derim.
Windows ile alakası olduğunu zannetmiyorum ayarlarda klavye duzeni varsa veya klavyenin driveri varsa onlara bir bak derim.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2022 #2 Windows ile alakası olduğunu zannetmiyorum ayarlarda klavye duzeni varsa veya klavyenin driveri varsa onlara bir bak derim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Windows ile alakası olduğunu zannetmiyorum ayarlarda klavye duzeni varsa veya klavyenin driveri varsa onlara bir bak derim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.061 Makaleler 6 Çözümler 543 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 30 Ağustos 2022 #3 Klavyeye sıvı teması oldu mu? Artı 0 Eksi