alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bu forumda daha önce Windows 10 Kokteyl Edition konusu açılmış ve muazzam diyen kişiler var, Windows 7 Kokteyl nasıl peki? Sistem düşük VMWare çalıştıramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Arkadaşlar bu forumda daha önce Windows 10 Kokteyl Edition konusu açılmış ve muazzam diyen kişiler var, Windows 7 Kokteyl nasıl peki? Sistem düşük VMWare çalıştıramıyorum.
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.465 Makaleler 2 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #2 Değiştirilmiş işletim sistemini önermiyoruz.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Aralık 2020 #3 Etandaloth dedi: Değiştirilmiş işletim sistemini önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hız konusunda muazzam diyen sosyal kullanıcıları var. Yok mu yardım edecek?
Etandaloth dedi: Değiştirilmiş işletim sistemini önermiyoruz. Genişletmek için tıkla... Hız konusunda muazzam diyen sosyal kullanıcıları var. Yok mu yardım edecek?
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 9 Aralık 2020 #4 Kokteyl Edition yerine Revi OSun yaptığı Amend OSu kullanabilirsin eğer değiştirilmiş Windows istiyorsan.
Kokteyl Edition yerine Revi OSun yaptığı Amend OSu kullanabilirsin eğer değiştirilmiş Windows istiyorsan.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Aralık 2020 #5 kozmonot02 dedi: Kokteyl Edition yerine revi osun yaptığı amend osu kullanabilirsin eğer değiştirilmiş Windows istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil seçeneği var mı varsa link atarsanız sevinirim çünkü Lite gibi sürümlerde sonradan dil eklenmiyor.
kozmonot02 dedi: Kokteyl Edition yerine revi osun yaptığı amend osu kullanabilirsin eğer değiştirilmiş Windows istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Türkçe dil seçeneği var mı varsa link atarsanız sevinirim çünkü Lite gibi sürümlerde sonradan dil eklenmiyor.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 9 Aralık 2020 #6 alpethz dedi: Türkçe dil seçeneği var mı varsa link atarsanız sevinirim çünkü Lite gibi sürümlerde sonradan dil eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef türkçesi yok.
alpethz dedi: Türkçe dil seçeneği var mı varsa link atarsanız sevinirim çünkü Lite gibi sürümlerde sonradan dil eklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef türkçesi yok.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 9 Aralık 2020 #7 kozmonot02 dedi: Maalesef türkçesi yok. Genişletmek için tıkla... Peki, sizce kokteyl nasıl?