Windows 7 konusunun kapanması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

m.nuri

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen bir konu açtım konumu sorgusuz sualsiz kapatmışlar. Bir soran yok neden windows 8 veya 8.1 yükleyemiyoruz diye. Anakartım windows 8 desteklemiyor.
Moderatör arkadaşınız :windows 7'ye teknik destek sağlamıyoruz. Windows 8.1.3 64 bit kurun: deyip kestirip atmış lütfen konumu tekrar açar mısınız?
Yani böyle bir saçmalık olamaz windows 7 problemi olanlar ve kullanan hiç kimse bu foruma uğramasın o zaman. Anlamını taşıyor. İlginç bir durum hiç yakıştıramadım bu foruma!
Windows 7 Mavi Ekran Hatası | Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'nin problemleriyle ilgilenmiyoruz artık. Daha ziyade 8.1 ve 10'un problemlerini çözmeye çalışıyoruz. Öte yandan anakartınız Windows 8.1 desteklemez, Windows 8.1 anakarıtnızı destekler ki 8.1'in desteklemediği bir anakart varsa o sistemin emekli olma vakti çoktan gelmiş demektir. Uzun lafın kısası konunuz açılmayacak ve Windows 8.1'e geçmediğiniz takdirde teknik destek alamyacaksınız.

Kuralları da okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…