Windows 7 Kullananlara Saygı Duruşu

Cryon

Kilopat
Selamlar. Ne olacak bu Windows 7 kullananların hali. Bende dahil. Babam Windows 10'dan nefret ettiği için Windows 7 kullanmaya mahkumum. Microsoft son zamanlarda hep güncelleme yapmaya başladı. Güncellemeleri yaptığımda bilgisayarımda kaba hesapla %30'luk bir yavaşlama gördüm. Güncellemeleri kendi otomatik yapıyor. Bir türlü kapatamadım. W7 kullananlar gerçekten üzgün ki W10'u sevdiğim kadar W7'yi de seviyorum. İnsanları W10'a geçmeyi zorluyorlar. İnsanların hali böyle giderse ne olacak acaba? Şimdi bilgisayarda, sonra gerçek hayatta. Neyse 1 sene daha idare ederiz. Herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayattaki teknoloji hızla değişiyor. Bilgisayarın gerek işletim sistemini gerek diğer donanımlarını günümüze göre değiştirmek zorundayız.

Güzel dediniz, lakin 10 son olacak . İlla geçmesi lazım.

Windows 7 güncelleme tamamen kapatılıyor. İsterseniz şu şekilde yapabilirsiniz.
Denetim masası - Sistem ve Güvenlik - Windows Update
Orada ayarları seçmem için diye bir kısım var. Orada güncellemeleri hiçbir zaman denetleme seçeneğini seçin.

Ayrıca Bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet bölümüne girip, Hizmetlere gel oradan Windwos Updateye çift tıkla.

Başlangıç türünü devre dışı bırak deyip tamam deyin.

Bilgisayarı yeniden başlatın artık güncelleştirmeler tamamen kapalı.

Attım 15 gün önce formatı tek güncelleme kurmadım gayet iyi.
Lisans yok bir şey yok ama internete giriliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…