serhan23 Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #1 Kullanıcı hesabı şifremi unuttum.. Windows 7 kullanıcı hesabı şifresini nasıl öğrenebilirim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Temmuz 2015 #2 Bu yöntemle şifreyi tamamen kırabilirsin: Windows 8 Şifre Kırma Yeni Yöntem - Offline Windows Password & Registry Editor | Technopat Sosyal
Bu yöntemle şifreyi tamamen kırabilirsin: Windows 8 Şifre Kırma Yeni Yöntem - Offline Windows Password & Registry Editor | Technopat Sosyal
serhan23 Kilopat Katılım 18 Ocak 2014 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2015 #3 Boot seçeneklerinde USB bellek görünmüyor. Windows açılmadan aktif olmama durumu olabilir mi? serhan23 dedi: Boot seçeneklerinde USB bellek görünmüyor. Windows açılmadan aktif olmama durumu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu hallettim ama bu seferde komut yöneticisinde Kernel panic diye bir noktada takıldı.
Boot seçeneklerinde USB bellek görünmüyor. Windows açılmadan aktif olmama durumu olabilir mi? serhan23 dedi: Boot seçeneklerinde USB bellek görünmüyor. Windows açılmadan aktif olmama durumu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu hallettim ama bu seferde komut yöneticisinde Kernel panic diye bir noktada takıldı.