xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #1 16 GM RAM'im var ama neden ise 15 GB'si kullanılabilir yazıyor? Nasıl düzeltirim ve neden olabilir? Bu arada Windows orijinal lisans ile etkinleştirdim satın aldım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 217,8 KB · Görüntüleme: 140
16 GM RAM'im var ama neden ise 15 GB'si kullanılabilir yazıyor? Nasıl düzeltirim ve neden olabilir? Bu arada Windows orijinal lisans ile etkinleştirdim satın aldım.
Çözüm Recep Baltaş 8 Eylül 2021 Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim.
Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2021 #31 Bir sonraki mesajında MSConfig ayarını paylaşmazsan 1 günlük uyarı alacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #32 Donanıma ayırılan bellek çok az değil mi? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 97,2 KB · Görüntüleme: 111 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2021 #33 MSConfig. Son uyarı. Artı 0 Eksi
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #34 Recep Baltaş dedi: Bir sonraki mesajında MSConfig ayarını paylaşmazsan 1 günlük uyarı alacaksın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 317 KB · Görüntüleme: 106 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bir sonraki mesajında MSConfig ayarını paylaşmazsan 1 günlük uyarı alacaksın. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2021 #35 Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim. Artı 1 Eksi Çözüm
Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim.
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #36 Sadece bu ayarı yapmıştım sizce sorun çıkaran bu ayar mıdır? Recep Baltaş dedi: Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için hepinize iyi günler... Artı 0 Eksi
Sadece bu ayarı yapmıştım sizce sorun çıkaran bu ayar mıdır? Recep Baltaş dedi: Bellek üst sınırı ayarını kaldırın. İşlemci üst sınırı ayarını da kaldırın. Sistemi yeniden başlatın. Bu ayarı yapmanızı söyleyen ahmakları bir daha dinlemeyin. Bunu size Sosyal'den biri dedi ise nickini söyleyin, 1 ay uyarı vereceğim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımlarınız için hepinize iyi günler...
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2021 #37 İşlemci sayısı ve bellek üs sınırı tikelini kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2021 #38 xGhostx dedi: Sadece bu ayarı yapmıştım sizce sorun çıkaran bu ayar mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesin demiyorum. Olabilir. Belki. Artı 0 Eksi
xGhostx dedi: Sadece bu ayarı yapmıştım sizce sorun çıkaran bu ayar mıdır? Genişletmek için tıkla... Kesin demiyorum. Olabilir. Belki.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 8 Eylül 2021 #39 Recep Baltaş dedi: Kesin demiyorum. Olabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Üstat sadece bu konuya mı sinirlendin yoksa bugün zaten sinirli misin? Sana bulaşıp ban yemeyelim durduk yere Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kesin demiyorum. Olabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... Üstat sadece bu konuya mı sinirlendin yoksa bugün zaten sinirli misin? Sana bulaşıp ban yemeyelim durduk yere
KS KS xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #40 Recep Baltaş dedi: Kesin demiyorum. Olabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... O yüzdenmiş düzeldi teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Kesin demiyorum. Olabilir. Belki. Genişletmek için tıkla... O yüzdenmiş düzeldi teşekkür ederim