kindoftechnocratic
Kilopat
Arkadaşımız son derece haklı. Kaldı ki XP'nin desteği 2014'te bitti fakat Chrome 2 sene daha destek verdi. Steam ise 2019'da desteği kesti.Güvenlik güncellemelerinin kesileceği demek kullanmaya devam edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Eski bir sisteme sahipseniz bence hala daha kullanabilirsiniz en kötü 1-2 senesi daha var. Zamanla Chrome vb. diğer uygulamalar güncelleme almayacağı için zamanla onlar da eski sürüm kalacağı için haliyle işlevselliğini yitirmeye başlayacaktır
Ben onu kullandım deneme suresi bitti kaldırdım tekrar yüklesem hak ihlali olur mu? Ve evet program çok iyi.Windows 10'a geçebilirseniz sizin için çok daha iyi olur ancak sisteminiz çok düşükse yapacak bir şey yok. Güvenlik güncellemeleri önemli çünkü. Ayrıca 360 Total Security yerine Kaspersky Security Cloud Free öneririm.
Kaspersky Free Antivirüs - Tüm Cihazlar İçin Ücretsiz Bulut Güvenliği | Kaspersky
PC, Android ve iOS için Kaspersky Security Cloud ücretsiz antivirüs yazılımını indirin ve virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, bot saldırılarına, kimlik avına, Truva Atlarına ve tehlikeli web sitelerine karşı güçlü koruma sağlayın. Çevrimiçi ortamda kendinizi koruyun!www.kaspersky.com.tr
Yeni bir bilgisayar alana kadar kullanmaya gönül rahatlığıyla devam edebilirsiniz.
Çok teşekkürler.Bence kullanmaya devem edin, bir sıkıntı çıkma ihtimali düşük.
Teşekkürler.Güvenlik güncellemelerinin kesileceği demek kullanmaya devam edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Eski bir sisteme sahipseniz bence hala daha kullanabilirsiniz en kötü 1-2 senesi daha var. Zamanla Chrome vb. diğer uygulamalar güncelleme almayacağı için zamanla onlar da eski sürüm kalacağı için haliyle işlevselliğini yitirmeye başlayacaktır
Anladım efendim çok teşekkürler.Arkadaşımız son derece haklı. Kaldı ki XP'nin desteği 2014'te bitti fakat Chrome 2 sene daha destek verdi. Steam ise 2019'da desteği kesti.
Windows 7'de de Chrome Temmuz 2021'e kadar desteklenecekmiş. Steam de en az 2023'e kadar desteklenir diye düşünüyorum.
Ayrıca hala XP kullanmaya devam eden insanlar var. Yani Windows 7'nin ölümü 2024-2025'leri bulur. Tabii ki de ben Windows 10 tavsiye ediyorum fakat Windows 7 en efsane işletim sistemidir ve bir süre daha ölmeyecektir.
Windows 8.1 varken "Windows 8.1 pişmanlıktır, Windows 7 Forever!" diyenler çoktu. Eğer şimdi de "Windows 10 pişmanlıktır, Windows 8.1 Forever!" derlerse şaşırmayacağım. Bu tarz insanlar teknolojiyi her zaman geriden takip ederler. Windows 8 gelene kadar XP kullanıcıları Windows 7'ye geçmemişti. XP Forever diyenler vardı o zamanlar, şimdi kaldı mı? Hayır tabii ki de.
Size de teşekkürler.@yusuf6554, XP halen daha 2. işletim sistemi olarak kullanılabilir, Windows 7'den daha geç vazgeçilecektir çünkü Windows 7'nin destek yelpazesi daha geniş.
En az 2024-2025 dedim zaten. Windows 7 efsanedir, bu kadar basit. Günümüzde her ne kadar artık gelişen teknoloji ve donanımlardan ötürü Windows 10 kullanmak şart olsa da Windows 7'nin efsaneliğine asla ulaşamaz. Kullanımı son derece kolay olan Başlat menüsü, Windows 10'da mumla aradığım şeffaflık özelliği, Windows+Tab ile animasyonlu pencere geçişi, sadeliği, basit Denetim Masası gibi birçok güzel özelliği güncel işletim sistemlerinde mumla aramaktayım. Gerçekten güzel günlerdi.@yusuf6554, XP halen daha 2. işletim sistemi olarak kullanılabilir, Windows 7'den daha geç vazgeçilecektir çünkü Windows 7'nin destek yelpazesi daha geniş.
Çok bilgilisiniz birşey daha sormak istiyorum.En az 2024-2025 dedim zaten. Windows 7 efsanedir, bu kadar basit. Günümüzde her ne kadar artık gelişen teknoloji ve donanımlardan ötürü Windows 10 kullanmak şart olsa da Windows 7'nin efsaneliğine asla ulaşamaz. Kullanımı son derece kolay olan Başlat menüsü, Windows 10'da mumla aradığım şeffaflık özelliği, Windows+Tab ile animasyonlu pencere geçişi, sadeliği, basit Denetim Masası gibi birçok güzel özelliği güncel işletim sistemlerinde mumla aramaktayım. Gerçekten güzel günlerdi.