Windows 7 kurarken Microsoft lisans koşullarını bulamıyor hatası

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
Arkadaşlar merhaba.

Bugün bilgisayarıma windows 7 kurmak istedim. Bilgisayarım zaten kötü, Windows 10 çok kasıyor ben de Windows 7 kuracaktım, ISO dosyasını indirdim. ISO dosyasının içerisinde Windows 7, 8.1 ve 10 sürümleri var. Windows 10 ve 8.1 seçtiğim zaman hiçbir şey yok ama windows 7 seçtiğim zaman hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim (birkaç yerde Windows 7 RAM seçer, RAM'lerin bazılarını çıkar yeniden tak demişlerdi fakat denemedim.)

Hata: Windows Microsoft Yazılım Lisanslı Koşullarını bulamıyor, kaynakların geçerli olduğundan emin olup bir daha deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuradan tekrar indir. Üç sürümün de paylaşıldığı resmi bir ISO görmedim hiç.

Arkadaşlar Windows 8, 1 ve 10 sürümlerinde sorun yok sadece Windows 7 kurarken alıyorum bu hatayı.

Başka bir ISO düşünüyorum içinde Windows 7 8 8, 1 ve 10 bulunan ISO önerirmisniz.

(Arkadaşlar orijinal dağıtım kullanın demeyin bende isterim orijinal dağıtım kullanmayı ben 7'den 10'a kadar bütün sürümler içinde bulunsun istiyorum varsa lütfen atar mısnız?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…