hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #1 Farklı USB ile de denedim. Rufus ile yazdırıyorum. Sürekli aynı hata geliyor. Dosya Ekleri 0x0000007e-thumbnail.jpg 48,7 KB · Görüntüleme: 93
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #2 iso sıkıntılı gibi, sıfırdan indirip tekrar dene
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #3 mike_wazowski_bruh dedi: iso sıkıntılı gibi, sıfırdan indirip tekrar dene Genişletmek için tıkla... SHA256 değerini kontrol ettim ve farklı sürüm windows 7 indirip de denedim. Home premium ve professional ikisi de aynı hatayı verdi.
mike_wazowski_bruh dedi: iso sıkıntılı gibi, sıfırdan indirip tekrar dene Genişletmek için tıkla... SHA256 değerini kontrol ettim ve farklı sürüm windows 7 indirip de denedim. Home premium ve professional ikisi de aynı hatayı verdi.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #4 hhnoire dedi: SHA256 değerini kontrol ettim ve farklı sürüm windows 7 indirip de denedim. Home premium ve professional ikisi de aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Windows 7 UEFİ ve GPT desteklemez. Ayarları "BİOS" ve " MBR" yapın.
hhnoire dedi: SHA256 değerini kontrol ettim ve farklı sürüm windows 7 indirip de denedim. Home premium ve professional ikisi de aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Windows 7 UEFİ ve GPT desteklemez. Ayarları "BİOS" ve " MBR" yapın.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #5 MuhammedA dedi: Windows 7 UEFİ ve GPT desteklemez. Ayarları "BİOS" ve " MBR" yapın. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim bir şey değişmedi.
MuhammedA dedi: Windows 7 UEFİ ve GPT desteklemez. Ayarları "BİOS" ve " MBR" yapın. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim bir şey değişmedi.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #6 hhnoire dedi: Onu da denedim bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sistemin BIOS'unda UEFI yerine legacy yapıp USB'yi MBR olarak dene
hhnoire dedi: Onu da denedim bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sistemin BIOS'unda UEFI yerine legacy yapıp USB'yi MBR olarak dene
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #7 hhnoire dedi: Onu da denedim bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Disk türünuz MBR mı? Ve Secure Boot açık mı?
hhnoire dedi: Onu da denedim bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Disk türünuz MBR mı? Ve Secure Boot açık mı?
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #8 MuhammedA dedi: Disk türünuz MBR mı? Ve Secure Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Diski bilmiyorum. Secure boot açık da denedim kapalı da açıkken windows 7 boot olmuyor.
MuhammedA dedi: Disk türünuz MBR mı? Ve Secure Boot açık mı? Genişletmek için tıkla... Diski bilmiyorum. Secure boot açık da denedim kapalı da açıkken windows 7 boot olmuyor.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #9 hhnoire dedi: Diski bilmiyorum. Secure boot açık da denedim kapalı da açıkken windows 7 boot olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranı nerede alıyorsunuz? Ve sisteminiz nedir?
hhnoire dedi: Diski bilmiyorum. Secure boot açık da denedim kapalı da açıkken windows 7 boot olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mavi ekranı nerede alıyorsunuz? Ve sisteminiz nedir?
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 5 Kasım 2021 #10 MuhammedA dedi: Mavi ekranı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Önce dosyaları yükleme ekranı sonra Windows başlatılıyor ekranı geliyor. Ardından bu.
MuhammedA dedi: Mavi ekranı nerede alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Önce dosyaları yükleme ekranı sonra Windows başlatılıyor ekranı geliyor. Ardından bu.