Çözüldü Windows 7 Kurulum 0x80070570 Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brod12

Kilopat
Yeni aldığım işlemci, ve ankart aldığım için sistemi yeniden kurmam gerekiyor ama bu hatayı veriyor.

• İşlemci : İntel i3 3220
  • Anakart : MSİ Z77a-G43

Bu hatayı nasıl çözebilirim. İnternette biraz baktım bazıları RAM'lerden olduğunu söylemiş. Ama ben bellekler yeni servisten geldi sorun olmadığı için yolladılar.
Anakart arızalı çıktığı için bellekleri de yollamıştım onlar sağlam olduğu için gold bilgisayar geri gönderdi. Ram 4 GB tek kit halinde. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

- - - Güncellendi - - -

%80 de hatayı alıyorum. 64 ve 32 bit her ikisinde de bu hatayı veriyor. Belleği başka slota taktım yine aynı hatayı aldım.

Eger Format atarken 0x80070570 hatasını alıosanız ramlarınızden bırı harızalıdır ben Bıos guncellemıstm bı sekılde coktu sonra format atmaya kalktım bu hatayı aldım ustaya goturdum hard dıskte suc buldu ama sorun ramde tek ramle calıstırıorum pcyı yarın ram alcam alıp taktımda sonucu bıldırrım

malesef 2.el 1 gb ddr2 ram bulamadım semtte pazartesı gelcekmıs sonucu bıldırırım sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…