Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 4 Ağustos 2018 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi format atarken öyle donup kalıyor. 2 saat bekledim gene olmadı acaba neden? Bad Sectorden şüpheleniyorum ve korkuyorum. Lütfen bir bilen varsa lütfen yardım etsin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2018
Başlıkta da belirttiğim gibi format atarken öyle donup kalıyor. 2 saat bekledim gene olmadı acaba neden? Bad Sectorden şüpheleniyorum ve korkuyorum. Lütfen bir bilen varsa lütfen yardım etsin.
Deli Halid Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 265 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 4 Ağustos 2018 #2 Wİndows 7 kurulum dosyası arızalı olabilir mi? Bu kurulum dosyasını daha önce kullandınız mı??
Mura_t Megapat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ö.G.G 4 Ağustos 2018 #3 Sistemini belirtir misin ?
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 5 Ağustos 2018 #4 Deli Halid dedi: Wİndows 7 kurulum dosyası arızalı olabilir mi? Bu kurulum dosyasını daha önce kullandınız mı?? Genişletmek için tıkla... 2 Farklı Usb ve 2 farklı Dvd ile denedim surekli donuyor ve çalışırken harddiskten tık tık sesler geliyor Mura_t dedi: Sistemini belirtir misin ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Windows çöktü ama Windows 8 64 bit yüklüydü Deli Halid dedi: Wİndows 7 kurulum dosyası arızalı olabilir mi? Bu kurulum dosyasını daha önce kullandınız mı?? Genişletmek için tıkla... Bu gun Windows 10 denicem bakalim ne olcak Son düzenleme: 5 Ağustos 2018
Deli Halid dedi: Wİndows 7 kurulum dosyası arızalı olabilir mi? Bu kurulum dosyasını daha önce kullandınız mı?? Genişletmek için tıkla... 2 Farklı Usb ve 2 farklı Dvd ile denedim surekli donuyor ve çalışırken harddiskten tık tık sesler geliyor Mura_t dedi: Sistemini belirtir misin ? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Windows çöktü ama Windows 8 64 bit yüklüydü Deli Halid dedi: Wİndows 7 kurulum dosyası arızalı olabilir mi? Bu kurulum dosyasını daha önce kullandınız mı?? Genişletmek için tıkla... Bu gun Windows 10 denicem bakalim ne olcak
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.115 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 5 Ağustos 2018 #5 Ali52521 dedi: 2 Farklı Usb ve 2 farklı Dvd ile denedim surekli donuyor ve çalışırken harddiskten tık tık sesler geliyor Kardeşim Windows çöktü ama Windows 8 64 bit yüklüydü Bu gun Windows 10 denicem bakalim ne olcak Genişletmek için tıkla... UEFI olarak kurun.
Ali52521 dedi: 2 Farklı Usb ve 2 farklı Dvd ile denedim surekli donuyor ve çalışırken harddiskten tık tık sesler geliyor Kardeşim Windows çöktü ama Windows 8 64 bit yüklüydü Bu gun Windows 10 denicem bakalim ne olcak Genişletmek için tıkla... UEFI olarak kurun.
Ali52521 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 5 Ağustos 2018 #6 EFI Shell dedi: UEFI olarak kurun. Genişletmek için tıkla... Peki bir deneyim EFI Shell dedi: UEFI olarak kurun. Genişletmek için tıkla... 1000Tl ye almıştım bu laptopu uğrasmicam Bad Sector var HDD de satıyorum 500 e Son düzenleme: 5 Ağustos 2018
EFI Shell dedi: UEFI olarak kurun. Genişletmek için tıkla... Peki bir deneyim EFI Shell dedi: UEFI olarak kurun. Genişletmek için tıkla... 1000Tl ye almıştım bu laptopu uğrasmicam Bad Sector var HDD de satıyorum 500 e