Windows 7 kurulum ekranında klavye ve fare çalışmıyor

Gxraycing

Centipat
Athlon 3000G 8x2 3200MHz RAM, V450 S2H anakart. Windows 7 CD'si ile Windows'u kurmaya çalıştım ama tam kurulum ekranına geliyor Türkçe diye seçeceğim klavyenin de farenin de ışığı sönüyor ve çalışmıyor. Sizce Windows 10 UEFI USB'den kurulum mudur bunun çözümü, yoksa PS/2 mouse ya da klavye mi? (BIOS ekranında çalışıyor klavye ve mouse.)

Bu sorunu ben de yaşadım ama flaş diskle atıyordum,USB 3.0 girişinden kaynaklanıyordu mouse ile klavyenin tepkisiz olması,çözüm olarak sadece şunu biliyorum USB 2.0 varsa ve USB ile format atmaya çalışırsan sıkıntı kalmayacaktır, USB 3.0 ile atıp mouse klavyeyi kullanmanın da BIOS'dan bir çözümü var diye duydum ama onu bilmiyorum

Bu sorunu ben de yaşadım ama flaş diskle atıyordum,USB 3.0'dan kaynaklanıyordu,mouse ile klavyenin tepkisiz olması benimki çözüm olarak sadece şunu biliyorum USB 2.0 varsa ve USB ile format atmaya çalışırsan sıkıntı kalmayacaktır,BIOS'dan da bir çözümü var diye duydum onu detaylı bilmiyorum
Usb 2.0 desteği anakarttamı olacak 2.0 usb'ye sahip olmam mı gerekiyor.Bu arada anakartım b450m s2h gigabyte yani var galiba usb 2.0

Athlon 3000G 8x2 3200MHz RAM, V450 S2H anakart. Windows 7 CD'si ile Windows'u kurmaya çalıştım ama tam kurulum ekranına geliyor Türkçe diye seçeceğim klavyenin de farenin de ışığı sönüyor ve çalışmıyor. Sizce Windows 10 UEFI USB'den kurulum mudur bunun çözümü, yoksa PS/2 mouse ya da klavye mi? (BIOS ekranında çalışıyor klavye ve mouse.)
Hocam USB 3.0(mavi) portlar yerine 2.0 portlara takarmısınız. Zira Windows 7 USB 3.0 desteğinden mahrum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı