F frkylmz23 Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar bilgisayara format atmak için orijinal Windows 7 Home Basic DVD'sini taktım ama bir sorun var. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2015
Arkadaşlar bilgisayara format atmak için orijinal Windows 7 Home Basic DVD'sini taktım ama bir sorun var. Lütfen yardımcı olun.
Hakko Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #2 Format cd si bozuk veya kopyalanırken yüksek hızda kopyalanmıştır buda format cd si gibi gözüksede beklenmedik hatalara yol açabilir.
Format cd si bozuk veya kopyalanırken yüksek hızda kopyalanmıştır buda format cd si gibi gözüksede beklenmedik hatalara yol açabilir.
F frkylmz23 Hectopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #3 Çözüm öneriniz var mı veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı bilgisayarı açamıyorum. BOOT MGR eksik Böyle bir şey yazıyor lütfen yardım edin bilgisayarı açmam gerekiyor.
Çözüm öneriniz var mı veya yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı bilgisayarı açamıyorum. BOOT MGR eksik Böyle bir şey yazıyor lütfen yardım edin bilgisayarı açmam gerekiyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Ağustos 2015 #4 Windows kurulum imajı ile onarın. Hatta direkt Windows 10'a geçin.