ByWasco Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün PC'ye Rufus ile yazdığım BIOS'tan Windows 7 Home Professional SP1 güncel 2016 kurmaya çalıştım. Bana bu resimdeki hatayı verdi. Çözümü bilen varsa yazabilir mi? Şu anki işletim sistemim Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar. Bugün PC'ye Rufus ile yazdığım BIOS'tan Windows 7 Home Professional SP1 güncel 2016 kurmaya çalıştım. Bana bu resimdeki hatayı verdi. Çözümü bilen varsa yazabilir mi? Şu anki işletim sistemim Windows 10.
Umut "GTR" Kaya Hectopat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #2 Tahminimce "setup.exe" dosyası bozuk/okunamıyordur. Sen farklı bir sürücü ile dene.
BpK Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 287 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #3 Rufus "iso" dosyasını yazarken bir sorun oluşmuş olabilir ya da "iso" dosyasının bozuk olma ihtimali var.
Rufus "iso" dosyasını yazarken bir sorun oluşmuş olabilir ya da "iso" dosyasının bozuk olma ihtimali var.