Windows 7 kurulum hatası

sowkral

Picopat
Daha fazla  
RAM
3
SSD veya HDD modeli
SSD 120gb S1S3
Merhaba arkadaşlar destek rica ediyorum hatanın ne olduğunu hâlâ bulamadım
ISO dosyasını Windows 7 Download | MAS
Bu linkten indirdim Rufus 3.22 versiyonu ile flaşa yükledim.
Daha sonra kurulum başarılı bir şekilde oldu yeniden başlatılması gerektiğini söyledi fotoğraftaki gibi yeniden başlattı ve farklı bir yere attı 2.fotoğraftaki gibi sonra Windows yükleniyor ekranında kaldı açılmıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-04-19-21-27-453_com.miui.gallery.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250104_192026.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250104_192409.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 23
Kardeşim, Rufus'ta doğru ayarları yaptınız mı? Format atmadan önce, boot menüde eğer USB fllash beleği 1 sıraya almışsan, her seferinde o şekil format başa döner. Boot menüde hard diskini 1'nci sıraya al, format başalı geçti an flash belleği çek. Umarım bu şekilde anlamışım konu farklı ise, yardımcı olayım kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Abi şöyle Rufus doğru videodaki gibi yaptım boot menü de flaşı 1 sıraya aldım evet. Şu an fark ettim boot da hard diski 1.sıraya aldım başlattım yine aynı ama. Format başarılı dediği an ben flaşı çekmemiştim. O zaman şimdi tekrardan yükleme yapıyorum bittiği gibi çekiyorum yeniden başlatırken de bootdan hard diski 1. sıraya alıyorum deniyorum hemen abi inşallah olur.

İnşaallah kardeşim, lakın adım adım anlatayım, şöyle bir yol izle.

1. Boot menüde PC hard diskini seç işaretle çık.
2. Rufus'ta, MBR, GPT hangisi ise öyle kur.
3. PC kapaç, flash belleği tak, boot menüye gir girişte USB flah belleğine tıkla.
4. Artık kurulum başarıyla gerçekleşir,
5. USB flash belleği çıkarsanda çıkarmasan da müsaüstüne gelir

Selam ve dua ile...

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah senden razı olsun abi.
Kurulum devam ediyor bu sefere olacak inşallah

Abi yine bu ekranda kaldı.
Yaptığım işlemler şunlar;
1. flaşı taktım bootdan 1.sıraya aldım kaydedip çıktım.
2. kurulum başladı diski biçimlendirdim falan devam dedim.
3. kuruldu fakat birkaç kez yeniden başlatılabilir kurulum için dedi şu an yeniden başlatın tamam dedim.
4. hemen flaşı çektim boot menüsünden SSD 1. sıraya aldım kaydedip çıktım
5. yeniden başlattı ve ön yükleme böyle bir anlık geldi gitti ama ilk attığım fotoğraf dakinde 2 tane Windows 7 yazıyordu bu sefer 3 tane alt alta sıralıydı hemen geçti otomatik
6. Windows başlatıyora attı 20dk dır bekliyorum
Saygılarımla..

Son düzenleme:
Tüm disk bölümlerini sil tekrar kurulum yap 100 MB'lık bölümler olur sil oraları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…