OkuyomBenYa Kilopat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 318 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar Windows 7 yüklemek için USB'ye Rufus üzerinden Windows 7 dosyalarını attım ama Boot menüsünden USB'yi seçince tire işareti uzun süre bekletiyor ve kurulum gelmiyor. Sorun USB'de mi, yoksa başka bir şeyde mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2017
Arkadaşlar Windows 7 yüklemek için USB'ye Rufus üzerinden Windows 7 dosyalarını attım ama Boot menüsünden USB'yi seçince tire işareti uzun süre bekletiyor ve kurulum gelmiyor. Sorun USB'de mi, yoksa başka bir şeyde mi ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.274 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #2 Windows 7 devri kapandı. Eski sistemi kurmanı tavsiye etmem. USB'yi sistemine uygun yazdır. Ayrıca hatayı tam olarak anlamadım. Görsel paylaşın.
Windows 7 devri kapandı. Eski sistemi kurmanı tavsiye etmem. USB'yi sistemine uygun yazdır. Ayrıca hatayı tam olarak anlamadım. Görsel paylaşın.