Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 27 Ocak 2020 #1 Merhabalar. Ben bilgisayarımı vista'dan 7'ye cektim cekerken basima bu sıkıntı cikti, ne yapmaliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2020
Kemal Gül07 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #2 Biosta HDD veya SSD'niz görünüyor mu?
Kemal Gül07 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #4 Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir.
Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir.
Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 27 Ocak 2020 #5 Kemal Gül07 dedi: Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu windowsu bu arada flash disk ile kuruyorum Kemal Gül07 dedi: Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'de izledimde usb installer mi ne oyle birsey indiriyor adam duzeliyor Son düzenleme: 27 Ocak 2020
Kemal Gül07 dedi: Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu windowsu bu arada flash disk ile kuruyorum Kemal Gül07 dedi: Bağlantı pinleri oksitlenmiş olabilir silgi ile temizlemeye çalışsanız düzelebilir. Diğer kötü senaryo disk çökmüş olabilir. Genişletmek için tıkla... Youtube'de izledimde usb installer mi ne oyle birsey indiriyor adam duzeliyor
Kemal Gül07 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2020 #6 Yeni bir boot flash hazırlayıp farklı bir usb portunda dener misin? Açıkcası sorun flashta mı yoksa hdd'de mi anlamadım.
Yeni bir boot flash hazırlayıp farklı bir usb portunda dener misin? Açıkcası sorun flashta mı yoksa hdd'de mi anlamadım.
PrPredatorr Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Konya 27 Ocak 2020 #7 abi kurulum dosyan sıkıntılı olabilir.
Efe Calisir Hectopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 93 27 Ocak 2020 #8 Kemal Gül07 dedi: Yeni bir boot flash hazırlayıp farklı bir usb portunda dener misin? Açıkcası sorun flashta mı yoksa hdd'de mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yarin bulur denerim ben PrPredatorr dedi: abi kurulum dosyan sıkıntılı olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende ilk defa karsilastim boyle bir hatayla
Kemal Gül07 dedi: Yeni bir boot flash hazırlayıp farklı bir usb portunda dener misin? Açıkcası sorun flashta mı yoksa hdd'de mi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdir yarin bulur denerim ben PrPredatorr dedi: abi kurulum dosyan sıkıntılı olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir bende ilk defa karsilastim boyle bir hatayla