Windows 7 kurulum USB belleği içindekiler görünmüyor

Bayram Baş

Hectopat
Daha fazla  
Yeni toplatmış olduğum düşük bütçeli oyun bilgisayarı sistemime Windows 10 kurdum. Fakat oyunlarda istediğim ve düşündüğüm değerleri alamadığım için Vatan bilgisayardan windows 7 kurarsam daha iyi verim alabileceğimi söylediler. Bende çok fazla anlamam fakat iyi kötü format atıyorum. Yaklaşık 6 7 saattir arıyorum tarıyorum Win7 USB'si yaptım ama yükle dedikten sonra USB'nin içindekileri görmüyor sistem. Beceremedim bir türlü. Yardımcı olabilecek var mıdır bu konuyla alakalı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kurduğunuz PC'de Windows 7 ile daha yüksek performans alamazsınız. PC'nin özelliklerini ve aldığınız performansı yazın, size olması gerektiği gibi mi yoksa düşük mü olduğunu söyleyelim.

Vatan'ın zaten Windows 7 ile daha yüksek performans alırsınız demesi büyük ahmaklık çünkü sizin de gördüğünüz gibi PC'niz Windows 7 ile uyumlu bile değil, Windows 10 ile uyumlu. Bu yüzden de kurlum ekranında diskleri göremezsiniz. SATA sürücüsü kurmanız gerekir. Bunun için de bize anakart modelinizi belirtmeniz gerek.

Kaldı ki Windows 7'nin DirectX 12 desteği yok. Bu bağlamda bazı oyunları açamaz bile. DirectX 11 destekli oyunlar bile artık Windows 10 için optimize olarak çıkıyor. 7 devri bitti. 7 çıkalı 8 sene oldu.

Windows 10 kurdum ve oyunlarda düşük performans aldım; Bunun çözümü için windows 7 kurmak istiyorum diyorsan böyle birşey olamaz.
İki işletim sisteminde de aynı performansı alırsın.
Temiz bir Win10 kurduğunda oldukça fazla update attığı için ilk başlarda ram ve internet kullanımı yüksek oluyor. Ayrıca eğer DDR4 bir anakarta sahipsen zorunlu olarak Windows 10 kurman gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı