Windows 7 kurulum yaparken GPT-MBR uyarısı

Aren Ada

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS X55A
Arkadaşlar bugün buradan Windows 7 ISO indirdim (premium X64) ve Windows 10 ile 2 işletim sistemi kullanacağım ama GPT-MBR sorunu ile karşılaştım eskiden hataları gördüm ve kurmuştum yanındaki Windows 10 bozulmuştu. Windows 7 driver dışında sorunsuzdu. Ben de 500 TL bayılıp format attirdim. Acil yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ekranda iken shift+f10 tuşuna basın cmd ekranı gelecek sırasıyla :

diskpart

listdisk

select disk 0 (0 olan hangi diski yapacaksınız bulup onu gireceksiniz mesela yükleyeceğiniz disk 2 de çıktı 2 yazın 0 yerine)

clean

convert gpt

exit

Bunun sayesinde Windows 7 GPT kurulur mu?

Bende sadece 240 GB'lik HDD çıkıyor bölünmüş disk yok.

Son düzenleme:
Bunun sayesinde Windows 7 GPT kurulur mu?

Bende sadece 240 GB'lik HDD çıkıyor bölünmüş disk yok.

Windows 7 64 Bit ve UEFI destekli anakartın varsa bunlarla yapabilirsin galiba 32 Bit GPT desteklemiyor sanırım ama yine de araştır biraz belki yapan vardır.

Windows 7 64 Bit ve UEFI destekli anakartın varsa bunlarla yapabilirsin galiba 32 Bit GPT desteklemiyor sanırım ama yine de araştır biraz belki yapan vardır.

UEFI ve 64 Bit zaten ben direkt devam deyip kurayim mi bir şey olur mu?

Ayrıca listdisk komutunu kullandığımda help vb. şeyler çıkıyor diskler yok.

Son düzenleme:
kusuruma bakmayın düzeltiyim komutu : list disk olacak ayrı yazarsanız büyük ihtimal görürsünüz diskinizi .

son olarak eğer ki windows 10 yüklü onu kaybetmeden yüklemek istiyorsanız clean komutunu kullanmayın yok temiz kurulum yapacam diyorsanız sıkıntı oluşturmaz

Son düzenleme:

Veeee ben clean kullandım keşke deseydiniz sürücüler yüklüyorum ama Wi-Fi yüklenmiyor aygıt yok veya takılı olmayabilir diyor acil yardım lütfen.

Aygıt yöneticisine girin orada Wi-Fi'ya sağ tık yapıp özellikler deyin ayrıntılar sekmesine gelin açılır menüden donanım kimliklerini seçin orada çıkanları yazabilir misiniz?

Aygıt yöneticisine girin orada Wi-Fi'ya sağ tık yapıp özellikler deyin ayrıntılar sekmesine gelin açılır menüden donanım kimliklerini seçin orada çıkanları yazabilir misiniz?

Merak etmeyin düzelttim USB sürücülerini kurmuş bende tablete indirip ondan Foxconn sürücüsü denedim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…