Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 22 Nisan 2021 #11 Ajan_47 dedi: Doğru ama hocam şimdi arkadaş bu sisteme Windows 7 kursa çekilmez olacak. Muhtemelen memnun kalmayacak. Şimdiden önerimizi yapalım da boşuna zahmet çekmesin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben sadece söyleyeyim dedim misty rosetta dedi: 32 bit* 64 Bit ise 1-2 GB'a kadar çıkman gerek. Genişletmek için tıkla... Evet hocam
Ajan_47 dedi: Doğru ama hocam şimdi arkadaş bu sisteme Windows 7 kursa çekilmez olacak. Muhtemelen memnun kalmayacak. Şimdiden önerimizi yapalım da boşuna zahmet çekmesin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ben sadece söyleyeyim dedim misty rosetta dedi: 32 bit* 64 Bit ise 1-2 GB'a kadar çıkman gerek. Genişletmek için tıkla... Evet hocam
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #12 misty rosetta dedi: Donanım yükseltmeniz mümkün değilse Windows XP veya Linux kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows XP de denedim yine aynı siyah ekranda.
misty rosetta dedi: Donanım yükseltmeniz mümkün değilse Windows XP veya Linux kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows XP de denedim yine aynı siyah ekranda.
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #13 Tiny Core veya XFCE yükleyin.
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #14 katabolizma dedi: Tiny Core veya XFCE yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden Windows Xp ile kullanıyordum
katabolizma dedi: Tiny Core veya XFCE yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ama eskiden Windows Xp ile kullanıyordum
K katabolizma Picopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 450 Makaleler 5 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #15 HT04 dedi: Ama eskiden Windows Xp ile kullanıyordum Genişletmek için tıkla... XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint XFCE.
HT04 dedi: Ama eskiden Windows Xp ile kullanıyordum Genişletmek için tıkla... XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint XFCE.
HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #16 katabolizma dedi: XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Merhabalar USB belleğin USB 3.1 ama USB 2.0 portuna taktım ve USB'yi MBR'ye çevirdim. katabolizma dedi: XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Linux'u flasha attım Boot menüden seçtim OEM installa bastım şu anda dondu hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleme: 23 Nisan 2021
katabolizma dedi: XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Merhabalar USB belleğin USB 3.1 ama USB 2.0 portuna taktım ve USB'yi MBR'ye çevirdim. katabolizma dedi: XP kalmadı artık. Linux kurmalısın, hafif olur. Tavsiyem Linux Mint Xfce. Genişletmek için tıkla... Linux'u flasha attım Boot menüden seçtim OEM installa bastım şu anda dondu hiçbir şey yapamıyorum.