Muhammed8167 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Ben kurmayı denediğimde starting Windows'ta kalıyor ve üste kırmızı şerit çıkıyor. Dosya Ekleri IMG_20230319_113018.jpg 27,5 KB · Görüntüleme: 101
Alpete Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 bataryayı sök tak düzelir
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Muhammed8167 dedi: Ben kurmayı denediğimde starting Windows'ta kalıyor ve üste kırmızı şerit çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlayın belki çözülür.
Muhammed8167 dedi: Ben kurmayı denediğimde starting Windows'ta kalıyor ve üste kırmızı şerit çıkıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlayın belki çözülür.
2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 18 Nisan 2023 #4 Bir ihtimal hdd sorunlu veya kurmaya çalıştğın windows yanlış veya eskik yazılmış Alpete dedi: bataryayı sök tak düzelir Genişletmek için tıkla... aç kapa desen daha mantıklı gelir
Bir ihtimal hdd sorunlu veya kurmaya çalıştğın windows yanlış veya eskik yazılmış Alpete dedi: bataryayı sök tak düzelir Genişletmek için tıkla... aç kapa desen daha mantıklı gelir
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 18 Nisan 2023 #5 BIOS'ta Legacy USB Support'u enable yapın.
2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 18 Nisan 2023 #6 hdd okuma yazma hızı düşük oldu zamanda oluyor bide nerenden indirdin dostum ben sana lin atabilirm Deniz24386 dedi: BIOS'ta Legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... o boot menü ile alakalı klavye sorunu için burda usb ne alaka
hdd okuma yazma hızı düşük oldu zamanda oluyor bide nerenden indirdin dostum ben sana lin atabilirm Deniz24386 dedi: BIOS'ta Legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... o boot menü ile alakalı klavye sorunu için burda usb ne alaka
Hakan Yusuf Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 2600 3.40 GHz AMD Radeon HD 6570 8GB Dual Ram Windows 10 Home Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim bölümü 10.sınıf öğrencisi 18 Nisan 2023 #7 BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır.
BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır.
2 205817 Kilopat Katılım 23 Mart 2018 Mesajlar 135 Çözümler 1 18 Nisan 2023 #8 Hakan Yusuf dedi: BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır. Genişletmek için tıkla... kardeş bios görmese adam buraya kadar gelmez zaten siyah ekranda hata veir boot menüde hatta usb bile okumaz ama okumuş ki gelmiş buraya
Hakan Yusuf dedi: BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır. Genişletmek için tıkla... kardeş bios görmese adam buraya kadar gelmez zaten siyah ekranda hata veir boot menüde hatta usb bile okumaz ama okumuş ki gelmiş buraya
Hakan Yusuf Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 307 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 2600 3.40 GHz AMD Radeon HD 6570 8GB Dual Ram Windows 10 Home Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim bölümü 10.sınıf öğrencisi 19 Nisan 2023 #9 205817 dedi: Kardeş BIOS görmese adam buraya kadar gelmez zaten siyah ekranda hata veir boot menüde hatta USB bile okumaz ama okumuş ki gelmiş buraya. Genişletmek için tıkla... Sadece bir çözüm önerisi sundum.
205817 dedi: Kardeş BIOS görmese adam buraya kadar gelmez zaten siyah ekranda hata veir boot menüde hatta USB bile okumaz ama okumuş ki gelmiş buraya. Genişletmek için tıkla... Sadece bir çözüm önerisi sundum.
Muhammed8167 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #10 Hakan Yusuf dedi: BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır. Genişletmek için tıkla... CSM bu BIOS türünde maalesef yazmıyor direk UEFI ve legacy var istersen BIOS markasını yazabilirim zira sistemime SSD takılı Windows 10 ve Windows 8.1 kastırıyor işlemcim Celeron 2840 kastırıyor şu anlık gerekli Windows 7 205817 dedi: Bir ihtimal HDD sorunlu veya kurmaya çalıştğın Windows yanlış veya eskik yazılmış. Aç kapa desen daha mantıklı gelir Genişletmek için tıkla... O isoyuda Technopat'tan aldım ama olmadı 205817 dedi: HDD okuma yazma hızı düşük oldu zamanda oluyor bir de nerenden indirdin dostum ben sana lin atabilirm. O boot menü ile alakalı klavye sorunu için burada USB ne alaka. Genişletmek için tıkla... HDD değil SSD USB'den kurdum link burada:Tüm Windows 7 ISO dosyaları Deniz24386 dedi: BIOS'ta legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... Denedik başarısız bu bilgisayar Windows 7 destekliyor ama olmuyor en sonunda haftaya bilgisayarcıya göndereceğim. Deniz24386 dedi: BIOS'ta legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... O burada yok legacy first ve legacy var. Arkadaşlar sorun çözüldü eğer bir sorun olursa geri dönüş yapacağım iyi günler. Son düzenleme: 6 Mayıs 2023
Hakan Yusuf dedi: BIOS'taki seçenek CSM aktif olmalıdır. Zira Windows 7 UEFI ile çalışamaz disk türü MBR olmalı ve BIOS'ta CSM aktif olmalıdır. Genişletmek için tıkla... CSM bu BIOS türünde maalesef yazmıyor direk UEFI ve legacy var istersen BIOS markasını yazabilirim zira sistemime SSD takılı Windows 10 ve Windows 8.1 kastırıyor işlemcim Celeron 2840 kastırıyor şu anlık gerekli Windows 7 205817 dedi: Bir ihtimal HDD sorunlu veya kurmaya çalıştğın Windows yanlış veya eskik yazılmış. Aç kapa desen daha mantıklı gelir Genişletmek için tıkla... O isoyuda Technopat'tan aldım ama olmadı 205817 dedi: HDD okuma yazma hızı düşük oldu zamanda oluyor bir de nerenden indirdin dostum ben sana lin atabilirm. O boot menü ile alakalı klavye sorunu için burada USB ne alaka. Genişletmek için tıkla... HDD değil SSD USB'den kurdum link burada:Tüm Windows 7 ISO dosyaları Deniz24386 dedi: BIOS'ta legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... Denedik başarısız bu bilgisayar Windows 7 destekliyor ama olmuyor en sonunda haftaya bilgisayarcıya göndereceğim. Deniz24386 dedi: BIOS'ta legacy USB Support'u enable yapın. Genişletmek için tıkla... O burada yok legacy first ve legacy var. Arkadaşlar sorun çözüldü eğer bir sorun olursa geri dönüş yapacağım iyi günler.