Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, Windows 7 ISO dosyası Setup'ıyla Windows 7 kuruyorum fakat son aşama çok uzun sürüyor. 1saattir bekliyorum. Normal mi?
Arkadaşlar, Windows 7 ISO dosyası Setup'ıyla Windows 7 kuruyorum fakat son aşama çok uzun sürüyor. 1saattir bekliyorum. Normal mi?
DorukKavak Centipat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz? QwerEmre dedi: Arkadaşlar, Windows 7 ISO dosyası setup'ıyla Windows 7 kuruyorum fakat son aşama çok uzun sürüyor. 1saattir bekliyorum. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Cezanız bitince soylersiniz bakarım.
SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz? QwerEmre dedi: Arkadaşlar, Windows 7 ISO dosyası setup'ıyla Windows 7 kuruyorum fakat son aşama çok uzun sürüyor. 1saattir bekliyorum. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Cezanız bitince soylersiniz bakarım.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2021 #3 Rufus ile ISO yazmak ve öyle format atmak daha sağlıklı HDD ışığı sabit yanmıyor ise sorun var.
sandy_00001 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 136 Yer 120 GB'lık bir SSD. Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 HDD yüzünden olabilir. Ama 1 saat gerçekten normal değil, bence.
Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #5 DorukKavak dedi: SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz? Cezanız bitince soylersiniz bakarım. Genişletmek için tıkla... DorukKavak dedi: Kanka şimdi bir yazı geldi kurulum bilgisayarınızı yeniden başlattığında devam edecek diye ama yeniden başlatmıyor acaba ben kendim yeniden başlatsam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla...
DorukKavak dedi: SSD mi yoksa HDD mi kullanıyorsunuz? Cezanız bitince soylersiniz bakarım. Genişletmek için tıkla... DorukKavak dedi: Kanka şimdi bir yazı geldi kurulum bilgisayarınızı yeniden başlattığında devam edecek diye ama yeniden başlatmıyor acaba ben kendim yeniden başlatsam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla...
classfiftyone Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 1 Temmuz 2021 #6 HDD mi, SSD mi kullanıyorsunuz? İkisinden biri zarar görmüş olabileceğinden ötürü yavaş kurulumlar olabilir, çökmeler meydana gelebilir.
HDD mi, SSD mi kullanıyorsunuz? İkisinden biri zarar görmüş olabileceğinden ötürü yavaş kurulumlar olabilir, çökmeler meydana gelebilir.
Q QwerEmre Decapat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #7 classfiftyone dedi: HDD mi, SSD mi kullanıyorsunuz? İkisinden biri zarar görmüş olabileceğinden ötürü yavaş kurulumlar olabilir, çökmeler meydana gelebilir. Genişletmek için tıkla... HDD 5400 RPM. Gerek kalmadı arkadaşlar sağ olon kuruldu Windows 7 Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
classfiftyone dedi: HDD mi, SSD mi kullanıyorsunuz? İkisinden biri zarar görmüş olabileceğinden ötürü yavaş kurulumlar olabilir, çökmeler meydana gelebilir. Genişletmek için tıkla... HDD 5400 RPM. Gerek kalmadı arkadaşlar sağ olon kuruldu Windows 7