Elimde çok eski bir laptop var ve içinde Windows 10 var, yani çok yavaş ben bunu Windows 7'ye geri döndürmeye çalışıyorum, 3 kez deneme yaptım.
İlk denemede:
USB'yi BIOS'tan 1. sıraya almama rağmen Windows 10 açıldı ve bunu 4-5 kez denedim aynısı oldu.
İkinci denemede:
USB'den Windows 7 Boot edildi fakat.
Hatası beni karşıladı.
Üçüncü denememde ise:
Beni Boot/BCD hatası karşıladı, ve ISO dosyam orijinal değil, ve bilgisayar 2008'den kalma, bu hataları nasıl aşacağım?
Ve Türkçe ya da İngilizce ve güvenli bir ISO'yu nereden indireceğim?
MSDN adı altında Microsoft sitesinde orjinal isolar var. Hash değerleri kendi sitesi üzerinde yazıyor. İndirip hash karşılaştıran uygulamalar ile karşılaştırıp orjinalliğinden emin olabilirsin. Keyin var ise, ki laptop ise vardır. Microsoft üzerinden windows 7 indirme aracı diye bi bağlantı gördüğümü hatırlıyorum bi bak derim. Diğer yollarla indirmeyi malesef önermiyoruz.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Buradaki orijinal Windows 7 linkleri kaldırılmış. August 2018 olanında ise sadece İngilizce sürüm var. @kandes2, bu link Windows 7 ISO dosyası değil. Windows 7 için olan bir araç. Sadece ISO olarak sıkıştırmışlar.
Buradaki orijinal Windows 7 linkleri kaldırılmış. August 2018 olanında ise sadece İngilizce sürüm var. @kandes2, bu link Windows 7 ISO dosyası değil. Windows 7 için olan bir araç. Sadece ISO olarak sıkıştırmışlar.