Çözüldü Windows 7 kurulumunda hiçbir aygıt bulunamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

clgnkral

Kilopat
Elimde halihazırda masaüstü için hazırladığım Windows 7 USB var. Fakat yeni laptop aldım formatlamak istiyorum ve bu hatayla karşılaşıyorum. Sürücü yükle seçeneği var. SATA driverini bulmayı denedim ama yok. BIOS ayarlarından AHCI yerine ide yapayım dedim o ayar da yok. En temiz şekilde bu sorunu nasıl çözerim.
Göz at dediğimde bilgisayarım ve altında boot flashım görünüyor.

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. USB yerini değiştirdiğimde yükleme yapmaya devam etti Ama Win 10 Pro yükledim. ASUS driverleri Win 10 için yapmış sadece.
Windows 7 olduguna gore Legacy boot yapman gerekiyor. Laptop yeni ise buyuk ihtimalle UEFI sistemdir ve default boot'u UEFI seklinde hazirlanmistir. Onu BIOS ayarlarindan Legacy yapip tekrar USB ile boot etmeyi dener misin?

Bu arada yeni laptoplar icin Windows 10 Windows 7'den daha iyi bir secim olacaktir.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. USB yerini değiştirdiğimde yükleme yapmaya devam etti Ama Win 10 Pro yükledim. ASUS driverleri Win 10 için yapmış sadece.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…