Windows 7 kurulumunda klavye ve fare çalışmıyor

Her ne kadar teması çekici olsa da Windows 7'nin desteği kesildi güncelleme almıyor Windows 10 veya Windows 11 en sağlıklısı.

@kingmessi10 aynen öyle bende 7 kurayım dedim ekran kartı sürücümü kuramadan veda ettim işletim sistemine yani eskiler eskiden güzeldi.

Çok doğru sadece 11 de 1 tık ram tüketimi fazla ama o kadar fark edeceğini düşünmüyorum yine de.

Windows 7 için o ne yapıyorsun sen Windows 10 da zaten mevcut o sürücü
win 7 de nası kurcam laptobu kullansam cmdden acsam açık olarak anlatayım: Laptopa ssd yi takıp kurulumda shift+f10 yapıp masaüstünü bulacagım cd komudunu yaparak ordan acıp pcde kurcam

Windows 7 kurulumunda klavye ve farem calısmıyor ve kurulum yapamıyorum. Bilgisayarım: Intel i5-8500 CPU, Intel UHD Graphics 630 GPU, 8 GB RAM.

USB soketleri eğer USB 3.0 ise oradan çalışmıyor olabilir ben bir bilgisayar da kurulum yapıyor ondan dolayı USB bellek klavye mouse falan bağlayamıyordum ondan sonra sürücüsünü kurunca olmuştu. Cihaz laptopsa mouse pad yoluyla deneyin.

@bugra123321 Afedersin ama ne zorun var ki taş gibi donanımı var laptobunun Çok istiyorsan Win 7 teması kurarsın üzerine olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…