Çözüldü Windows 7 kurulumunda klavye ve mouse çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mortally

Decapat
Windows 10 kurulu ama Windows 7 benim daha çok hosuma gidiyor ve kasma olmayacagı için onu kurmak istiyorum. Ama format sırasında yükleme ekranına geldiginde mouse ve klavye calısmıyor. Birçok araştırma yapmama rağmen düzeltme bulamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'ta USB mouse seçenekleri olur. O seçeneklerin enable olduğundan emin olun.

Yok usta BIOS'ta da açık anlamadım ama neden böyle yapıyor ? Çünkü win 10 format atarken mouse çalısıyor ama Windows 7'de format atarken çalısmıyor.

Windows7 dosyalarını nereden indirdiniz? Belkide ISO dosyasında sıkıntı vardır.

1 yıl önce topladıgım bir PC. 8 GB RAM, Nvidia GTX 1050 ve AMd işlemci. Windows 7 alışkın olduğum için akıcı gelmiyor Windows 10. Eski bir Windows 7 format CD'si vardı ondan atıcaktım netten güncel bir Windows 7 varsa paylasırsanız indirip onu kurabilirim.

Directx 12 desteği yok Windows 7'de. Yani eski bir sisteme geçmeniz saçma olacaktır.

Fakat klavye ve farenin çalışması için PS/2 klavye mouse takıp Universal Host Controller sürücülerini kurulum diskine yüklemeniz gerekir.

Tam bileşenlerinizi vermemişsiniz ama yeni nesil sistemlerde fare çalışsa bile diskini seçmene izin vermeyebilir. Zaten yeni nesil bir sisteme eski nesil işletim sistemi kurmak yine saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…