Çözüldü Windows 7 laptop Wi-Fi'a bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yaptım ama olmuyor.

O zaman driver kaynaklıdır. Aygıt yöneticisine gidin. Wi-Fi kartını bulup özelliklere tıklayın. Ayrıntılar bölümüne gelin. "özellik" kısmından donanım kimliklerini seçin.

Örnek; "PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15'' gibi bir kimlik çıkacak. Bu kimliği siteye girerek arama yapın. En güncel sürümü bulup indirin ve PC'ye kurun. Düzelmez ise muhtemelen donanım kaynaklıda olabilir.
Sürücüsünü kurmanız gerekebilir. Windows 7 sürücüleri çoğu zaman otomatik kurmuyordu diye hatırlıyorum. Yeni format attıysanız internet sürücüsünü kurun.

Bilgisayar dizüstü mü? Dizüstü bilgisayar ise FN tuşu olması lazım FN tusuna basarak üstteki F12 ya da F5 tuşuna basın. Modele göre F tuşu değişir.

Bkz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptım ama olmuyor.

O zaman driver kaynaklıdır. Aygıt yöneticisine gidin. Wi-Fi kartını bulup özelliklere tıklayın. Ayrıntılar bölümüne gelin. "özellik" kısmından donanım kimliklerini seçin.

Örnek; "PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_86771043&REV_15'' gibi bir kimlik çıkacak. Bu kimliği siteye girerek arama yapın. En güncel sürümü bulup indirin ve PC'ye kurun. Düzelmez ise muhtemelen donanım kaynaklıda olabilir.

Çözüm

Unoffical site önermeden bir Wi-Fi modelini öğrenseydin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…