D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar USB olmadan kolay bir şekilde işletim sistemi Windows 7 olan laptopa Windows 10 Home kurmak mümkün mü?
Arkadaşlar USB olmadan kolay bir şekilde işletim sistemi Windows 7 olan laptopa Windows 10 Home kurmak mümkün mü?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #2 Alttaki siteden aracı indirip sisteminizi Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Windows 10'u indirin
DarkPythonOffiziel Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Jefe de Todos Los Jefes. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Expert 29 Ekim 2020 #3 Denji dedi: Arkadaşlar USB olmadan kolay bir şekilde işletim sistemi Windows 7 olan laptopa Windows 10 Home kurmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ben denedim ama başaramadım. İkinci bilgisayarımdan USB kurup yaptım. Sende risk alma bence.
Denji dedi: Arkadaşlar USB olmadan kolay bir şekilde işletim sistemi Windows 7 olan laptopa Windows 10 Home kurmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Ben denedim ama başaramadım. İkinci bilgisayarımdan USB kurup yaptım. Sende risk alma bence.
D Denji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.949 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #4 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Alttaki siteden aracı indirip sisteminizi Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürer mi veya herhangi bir riski var mı? Çünkü hiç bilmiyorum bilgisayarları. Cahilliğimi affedin.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Alttaki siteden aracı indirip sisteminizi Windows 10'a yükseltebilirsiniz. Windows 10'u indirin Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürer mi veya herhangi bir riski var mı? Çünkü hiç bilmiyorum bilgisayarları. Cahilliğimi affedin.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #5 Denji dedi: Çok uzun sürer mi veya herhangi bir riski var mı? Çünkü hiç bilmiyorum bilgisayarları. Cahilliğimi affedin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir riski yok, sadece Windows.old dosyası olacak ondan eski dosyalarınızı alıp sileceksiniz boşuna yer kaplamasın diye.
Denji dedi: Çok uzun sürer mi veya herhangi bir riski var mı? Çünkü hiç bilmiyorum bilgisayarları. Cahilliğimi affedin. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim bir riski yok, sadece Windows.old dosyası olacak ondan eski dosyalarınızı alıp sileceksiniz boşuna yer kaplamasın diye.
Soldier Kilopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2020 #6 İlle de yükseltmek zorunda değilsin burdan da özel ayarlar kısmından win7nin tüm dosyalarını silebilirsin gene.
İlle de yükseltmek zorunda değilsin burdan da özel ayarlar kısmından win7nin tüm dosyalarını silebilirsin gene.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #7 Arkadaşlar USB ve CD olmadan temiz kurulum yapmak için rehberimi ekliyorum sonradan bakan birinin işine yarar belki. CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net
Arkadaşlar USB ve CD olmadan temiz kurulum yapmak için rehberimi ekliyorum sonradan bakan birinin işine yarar belki. CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net