E EnesKiracı Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #1 USB'den format atmak istiyorum nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim ve indirme bağlantılarını da verirseniz iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2015
USB'den format atmak istiyorum nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim ve indirme bağlantılarını da verirseniz iyi olur.
Süleyman Başar Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #2 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Anakart Uefi desteklemiyorsa : Windows 8 ISO'sunu USB'ye atmak için program | Technopat Sosyal ile usb yazıp Windows'u kurabilirsiniz.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Anakart Uefi desteklemiyorsa : Windows 8 ISO'sunu USB'ye atmak için program | Technopat Sosyal ile usb yazıp Windows'u kurabilirsiniz.
E EnesKiracı Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #3 uefı desteklemiyor tesekkür ederim
E EnesKiracı Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2015 #4 iso dosyasını indirdim ama arşiv bozuk diyor arşivden çıkartmıyor
E EnesKiracı Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #5 Dosyayı indirip rardan çıkarabildim ama usb belleğim yok dvd'ye nasıl yazdırabilirim ?