istens458 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2016 #1 Elimde daha kullanmadığım Windows 7 Starter 32 Bit orjinal CD var. Ben yeni toplayacağım sisteme UEFI Windows 10 kurmak istiyorum. Kurduğumda seri numarası istediği zaman elimdeki CD'de yazan seri numarası geçerli olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2016
Elimde daha kullanmadığım Windows 7 Starter 32 Bit orjinal CD var. Ben yeni toplayacağım sisteme UEFI Windows 10 kurmak istiyorum. Kurduğumda seri numarası istediği zaman elimdeki CD'de yazan seri numarası geçerli olur mu?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2016 #2 Kullanabilirsin tabi ki, temmuz 29 son ona göre davran. Windows 10 Home sürümü kurarak elinde bulunan serial ile etkinleştirme yap.
Kullanabilirsin tabi ki, temmuz 29 son ona göre davran. Windows 10 Home sürümü kurarak elinde bulunan serial ile etkinleştirme yap.