Bilgisayar 2 GB RAM'li CS:GO için 64 Bit atıyorum açılıyor fakat resmi eşleştirme girmiyor. Onun için Windows 7 Lite atacağım. Güvenlik sorunları var mıdır mesela EBA'ya girerken TC no giriyoruz çalınmaz değil mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bilgisayar 2 GB RAM'li CS:GO için 64 Bit atıyorum açılıyor fakat resmi eşleştirme girmiyor. Onun için Windows 7 Lite atacağım. Güvenlik sorunları var mıdır mesela EBA'ya girerken TC no giriyoruz çalınmaz değil mi? Cevaplarınızı bekliyorum.
Herhangi problem bu zamana kadar olmadı hocam ama korunaklı olsun isterseniz antivirüs programlarında korumalı tarayıcılar bulunmakta onlar la korunabilirsiniz ama saf bir şekilde de bir problem olacağını sanmam.
Microsoft'un Windows 7 Lite diye bir sürümü yoktur. Lite başkaları tarafından editlenmiştir. Korsana destek vermiyoruz. 64 bit Starter atın daha uygundur. (Areo peek özelliği yok)