AKIN73 Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Windows 7 Ultimate kullanıyorum, herhangi bir masaüstü arka planı ayarladığımda 30 dakika sonra siyaha dönüyor veya da PC'yi kapat aç yapınca gidiyor, nasıl gitmesini engelleyebilirim (kaydetmeme rağmen gidiyor)?
Arkadaşlar Windows 7 Ultimate kullanıyorum, herhangi bir masaüstü arka planı ayarladığımda 30 dakika sonra siyaha dönüyor veya da PC'yi kapat aç yapınca gidiyor, nasıl gitmesini engelleyebilirim (kaydetmeme rağmen gidiyor)?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.848 Makaleler 6 Çözümler 536 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 15 Şubat 2025 #2 @AKIN73 Windows lisanslı mı? Artı 0 Eksi
KS KS AKIN73 Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 turko35408 dedi: @AKIN73 Windows lisanslı mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani orijinal mı demeye çalışıyorsun anlamadım. Eğer orijinal mı diyorsan. Böyle yazıyor. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: @AKIN73 Windows lisanslı mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani orijinal mı demeye çalışıyorsun anlamadım. Eğer orijinal mı diyorsan. Böyle yazıyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.848 Makaleler 6 Çözümler 536 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Şubat 2025 #4 Lisanslı olmayan Windows'ta masaüstü duvar kağıdı siyaha döner. Sizde Windows lisanslı değil. Konuya bakın: Çözüldü: Windows 7 nasıl etkinleştirilir? Windows 7 Home Premium 32 Bit sürümünü kullanıyorum. Lisansın dolmasına az kaldı. Bunu kalıcı olarak, ücretsiz bir şekilde nasıl etkinleştirebilirim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Lisanslı olmayan Windows'ta masaüstü duvar kağıdı siyaha döner. Sizde Windows lisanslı değil. Konuya bakın: Çözüldü: Windows 7 nasıl etkinleştirilir? Windows 7 Home Premium 32 Bit sürümünü kullanıyorum. Lisansın dolmasına az kaldı. Bunu kalıcı olarak, ücretsiz bir şekilde nasıl etkinleştirebilirim? www.technopat.net
KS KS AKIN73 Femtopat Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 turko35408 dedi: Lisanslı olmayan Windows'ta masaüstü duvar kağıdı siyaha döner. Sizde Windows lisanslı değil. Konuya bakın: Çözüldü: Windows 7 nasıl etkinleştirilir? Windows 7 Home Premium 32 Bit sürümünü kullanıyorum. Lisansın dolmasına az kaldı. Bunu kalıcı olarak, ücretsiz bir şekilde nasıl etkinleştirebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... evet büyük ihtimalle Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Lisanslı olmayan Windows'ta masaüstü duvar kağıdı siyaha döner. Sizde Windows lisanslı değil. Konuya bakın: Çözüldü: Windows 7 nasıl etkinleştirilir? Windows 7 Home Premium 32 Bit sürümünü kullanıyorum. Lisansın dolmasına az kaldı. Bunu kalıcı olarak, ücretsiz bir şekilde nasıl etkinleştirebilirim? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... evet büyük ihtimalle