Windows 7 Mavi ekran 0x00000116

Atalay

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum, ekran kartı driverını kökten temizleyip tekrar tekrar güncelledim, termal macun yenilettim sorun düzelmedi. Bir de mavi ekranı ben göremiyorum örneğin bilgisayarı yeni açmış olduğum zaman oyunu açtığım gibi de mavi ekran verebiliyor bazende saatlerce oynasam da vermiyor yani ısınmayla alaka değil gibi duruyor.

Bir de mavi ekranı ben göremiyorum ekran kararıyor arkadan oyunun sesleri 5-10 saniye geliyor sonra o da takılıyor bir süre sonra o da gidiyor güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum tekrar açıldığında windows çözüm çıkıyor.

Bu da Bluescreenview programından aldığım rapor.

Çözüm konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef iki uyumluluk modunda da denedim yönetici olarak çalıştırmayı da denedim sonuç aynı. Sorunu çözmekte yardımcı olabilir belki hatayı aldıktan sonra tuşlar ve power tuşu çalışmadığı gibi bilgisayarı yeniden başlat dediğim zaman kapanıyor gibi gözüküyor siyah ekranda kalıyor mecburen bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum.

Özel mesaj atmayı bulamadığım veya forumda böyle bir özellikli mi yok o yüzden buradan yazmak zorunda kaldım sizinde Sakaryada olduğunuzu gördüm bende Sakaryalıyım, bu işleri yapabilecek bir yer önerebilir misiniz bana sorun donanımsal mı yoksa yazılımda mı, format bios güncellemesi yaptırabileceğim.

Bios güncellemeyi ve formatı her bilgisayarcı yapabilir muhtemelen. Ancak sorunun nereden kaynaklandığını pek bilen çıkmaz. Dediklerimi yaptırın düzelmez ise servisine gönderin Sakaryada zaten tamirini yapmazlar. Ekran kartı olarak gözüküyor o yüzden donanımsal ise ekran kartı problemi olduğundan değişimi yapmazlar kendi servisine gönderirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…