C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve atikmdag.sys nin adını atikmdag.sys.old yapın. Sonra C:\ATI klasörüne girin atikmdag.sy_ dosyasını bulun sonra bu dosyayı masaüstüne atın. Komut istemini başlatın ve "chdir Desktop" komutu ile masaüstüne geçin ve bu komutu yapıştırın "EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys" bu işlem tamamlanınca masaüstündeki atikmdag.sys dosyasını C:\Windows\Sysrem32\Drivers klasörüne kopyala ve bilgisayarını yeniden başlat
Bazı sürücüleriniz güncel değil. Belirtmiştim ama tekrardan belirtiyorum. Temiz kurulumla Windows 10'a geçin. En azından güncel sürücü ve yazılımlarla iken mavi ekran hatası almaya devam ederse sorunun sadece donanımsal olduğuna bakarız. Eğer olmazsa yazılımsaldır zaten.
Bazı sürücüleriniz güncel değil. Belirtmiştim ama tekrardan belirtiyorum. Temiz kurulumla Windows 10'a geçin. En azından güncel sürücü ve yazılımlarla iken mavi ekran hatası almaya devam ederse sorunun sadece donanımsal olduğuna bakarız. Eğer olmazsa yazılımsaldır zaten.
Merhaba temiz kurulumla windows 10'a geçtim. Driver Booster'ın orijinali ile tüm sürücülerimi güncelledim fakat bugün yeniden mavi ekran verdi.
CLOCK WATCHDOG TİMEOUT diyor mavi ekranda. Pubg, Gta5 gibi oyunları oynattırmıyor. Bana bazenleri ise internette gezinirken veriyor, kurtulamıyorum bundan. Lütfen yardımcı olun o kadar para verdim oyunlara fakat oynayamıyorum. İlgilendiğiniz için yeniden teşekkür ederim.