Windows 7 mavi ekran minidump dosyası

Dediklerimizi yapmayıp kafana göre işlem yapacaksan nasıl sorununu çözeceğiz ?

Açtığın tüm konulara geri dönüş yapmamışsın.

Windows 10 CLOCK WATCHDOG_TİMEOUT Mavi Ekran Hatası

Oyunlarda Sürekli Donma Sorunu

"Sistem ayrıldı" bölümünü onarma

RAM'leri test etmelisin öncelikle. Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı Bu araçla test edip sonucu bildir. Sorun RAM'lerde değilse temiz kurulumla Windows 10'a geç.

Ardından bu raporu ekle. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi

C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve atikmdag.sys nin adını atikmdag.sys.old yapın. Sonra C:\ATI klasörüne girin atikmdag.sy_ dosyasını bulun sonra bu dosyayı masaüstüne atın. Komut istemini başlatın ve "chdir Desktop" komutu ile masaüstüne geçin ve bu komutu yapıştırın "EXPAND.EXE atikmdag.sy_ atikmdag.sys" bu işlem tamamlanınca masaüstündeki atikmdag.sys dosyasını C:\Windows\Sysrem32\Drivers klasörüne kopyala ve bilgisayarını yeniden başlat

RAM testinde hiç kırmızı şerit çıkmadı. Error 0 AİDA64 raporunu atıyorum size buyurun. Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Lnk: Report.htm

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba temiz kurulumla windows 10'a geçtim. Driver Booster'ın orijinali ile tüm sürücülerimi güncelledim fakat bugün yeniden mavi ekran verdi.

CLOCK WATCHDOG TİMEOUT diyor mavi ekranda. Pubg, Gta5 gibi oyunları oynattırmıyor. Bana bazenleri ise internette gezinirken veriyor, kurtulamıyorum bundan. Lütfen yardımcı olun o kadar para verdim oyunlara fakat oynayamıyorum. İlgilendiğiniz için yeniden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…