Windows 7 mi ? Windows XP mi ?

Xp,7'ye Karşı

• Windows XP

Oy: 4 30,8%
  • Windows 7

Oy: 9 69,2%

• Oy verenlerin toplamı
    13
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl 10 sisteme yazık ediyor. 10'da 100FPS daha az alıyorsam bir oyunda 7 mi sisteme yazık ediyor şimdi? Ben oyun tarafından bakarım. Ve derim. 7 çok daha stabil ve performanslı bir sistem. Bu arada güncellemelerden bahsedeceksek hiç bahsetmeyelim. Malum Windows 10'un 15-20 GB boyutundaki güncellemeleri... AKK zaten 75GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl 10 sisteme yazık ediyor. 10'da 100 FPS daha az alıyorsam bir oyunda 7 mi sisteme yazık ediyor şimdi? Ben oyun tarafından bakarım. Ve derim, 7 çok daha stabil ve performanslı bir sistem. Bu arada güncellemelerden bahsedeceksek hiç bahsetmeyelim. Malum Windows 10'un 15-20 GB boyutundaki güncellemeleri... AKK zaten 75 GB.

Windows 10'un güncellemeleri 15-20 GB değil. Öyle olsa zaten 3 defa format atmış olurum.

Sisteminiz yeni. Windows 7 eski. Eski ile yeniyi beraber tutamazsınız.

Ona bakılırsa benim AKN de 60 GB.

Ayrıca Windows 10 kullanıyorum, sistemimde bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca oyun performansları aynı Windows 7 ile 10'un.

100 FPS fark da yok, kullanıcıları yanlış yönlendirmeyin.

Tamam kabul ediyorum, yavaş açılıyor ama performans konusunda ikisi aynı. Hatta Windows 10'da DirectX 12 desteği var. Günümüz oyunları da Windows 7'den desteğini kesmeye başladığına göre...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı