Windows 7 mi yoksa 8 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her zaman en güncel olanını kullamak daha iyidir. Anlatabildim mi? 8 çıktıktan sonra 7'nin ne kadar kötü olduğu anlaşıldı? Hangi yönden 8'i 7'den daha kötü buluyorsunuz? Yazın tartışalım.
Ya ben 8'i kötü bulmuyorum. Hatta daha hızlı çalıştığı PC açılıyorken bile fark edilebiliyor. Ama 7'yi de hemen karalanması son derece saçma buluyorum. 8'e güncel dersin ama 7'ye de çöp diyemezsin.

Diyebilirim. Çünkü günceli varken eskiyi kullanmak saçma olur.

Bilgisayar bileşenlerin çok güçlü görünüyor. Bu yüzden bu performans farkını senin görmen imkansız.

@Yıldırım451 Kardeş emin ol senin şuanda kullandığın sistemden çok daha eski bir sistem ile 8 kullanıyordum. Bundan önce 7 Ulti x64 vardı. 8 Pro x64 kurunca ise gerek FPS, gerek tepki, gerek optimizasyonlar yüzüne sistemin gerçekten kendi performansını verdiğine şahit oldum. Kimse bana yeni sistem güçlüde çalışır demesin. P4'ler bile 8 ile uçuyor iken senin makine niye uçmasın ? Ayrıca sen sürücüleri kuramamışsındır. Yada bakkal amca kuramamıştır. Kimse inkar edemez ki 7'nin ömrünün dolduğunu.. 8'e kötü diyen birisi ancak ve ancak teknoloji özürlü olup yeni 7 çıktığında XP'yi, 8 çıktığında 7'i savunan geri, sefil kişilerdir. Bunlara virüs girse ne olur girmese ne olur ? Bu onlara bir cezadır zira 8 Nisan'dan sonra bile hala XP kullananlar kısaca bir şeyi tuttu. 7'nin ömrü de seneye bitiyor. Geride ne kaldı ? 8 kaldı.. Kimse inkar edemez ki piyasadaki en yenilikçi İS 8 ve 8.1'dir..

Seni tanımıyorum ama böyle sefil falan kelimeler çok ayıp arkadaşım. Aşırı gaza gelmişsin sanırım. Yakında windows 9 çıkınca bende o zaman windows 8'i savunur olacağım. Çünkü dediğim gibi performans sorunları var. Sen sadece internete girip oyun oynadığın için bunları anlamazsın. Ayrıca benim bakkal amcalarla işim olmaz. Onların benimle işi olur.

- - - Güncellendi - - -

Benim bugüne kadar aerodan bir şikayetim olmadı. Mavi ekran hatası da görmedim. Sürücü bulma sıkıntısıda neymiş onu anlamadım. Bedavadan konuşuyorsun arkadaşım.

Windows 8'de yaşanan performans sorunları nelerdir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…