necipefekaymakci Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Merhaba. Windows 7 bilgisayar kullanıyorum. Bir işim var da, monitör Hz değerini öğrenmem lazım ama bulamıyorum. Yardım eder misiniz Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Merhaba. Windows 7 bilgisayar kullanıyorum. Bir işim var da, monitör Hz değerini öğrenmem lazım ama bulamıyorum. Yardım eder misiniz
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Ocak 2021 #2 Monitörünüzün üzerindeki etiketten/yazıdan modelini bulup, kaç Hz olduğuna bakabilirsiniz. Onun haricinde NVIDIA denetim masasından da bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Monitörünüzün üzerindeki etiketten/yazıdan modelini bulup, kaç Hz olduğuna bakabilirsiniz. Onun haricinde NVIDIA denetim masasından da bakabilirsiniz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 15 Ocak 2021 #3 necipefekaymakci dedi: Merhaba. Windows 7 bilgisayar kullanıyorum. Bir işim var da, monitör Hz değerini öğrenmem lazım ama bulamıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağ tık > görüntü ayarları > ayrıntılar > gelişmiş orada yazmaktadır. Artı 0 Eksi
necipefekaymakci dedi: Merhaba. Windows 7 bilgisayar kullanıyorum. Bir işim var da, monitör Hz değerini öğrenmem lazım ama bulamıyorum. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağ tık > görüntü ayarları > ayrıntılar > gelişmiş orada yazmaktadır.
Aqff Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 618 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #4 Windows arama çubuğuna çalıştır yazıp çıkan ekrana DxDiag yazdıktan sonra "Ekran"a tıklayıp geçerli görüntü modu yazan yerin önünde yazan yerden kaç Hz'de kullandığınızı öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows arama çubuğuna çalıştır yazıp çıkan ekrana DxDiag yazdıktan sonra "Ekran"a tıklayıp geçerli görüntü modu yazan yerin önünde yazan yerden kaç Hz'de kullandığınızı öğrenebilirsiniz.
wroth Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 230 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 1 Hz 32 Bit. Artı 0 Eksi