Çözüldü Windows 7 Multimedya Tuş Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Typhon

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Skylake sisteme Windows 7 kurmayı başardım dün. Laptop'um Windows 7 desteklemediği için driverları kendi sitesinden indiremiyorum. Şu anda Wireless, Bluetooth, USB 3.0, Optimus ekran kartı sorunsuz çalışıyor. Fakat demin bir sorunla karşılaştım. Sanırsam multimedya tuşlar deniyor, oyundayken şarkıyı multimedya tuşla durdurmaya çalıştığım zaman oyunu alta alıp öyle durduruyor. Windows 10'da böyle bir sorun yoktu. Nasıl çözebilirim ?

• Asus X556UF - 4GB RAM (+8GB) - NVIDIA GEFORCE 930 M - INTEL CORE I5 6200 U

Windows 10'da böyle bir sorun yoksa Windows 10'a geçmeyi deneyebilirsiniz.

Windows 7 geçtiysem bir sebebi vardır bence ?
Başta Windows 10'dan Windows 7'ye geçerken o sebebi de belirtseydiniz belki de Windows 10'a geçmeyi önermezdim. Bana Windows 7'ye geçmeniz mantıksız geldi özür diliyorum.

Başta Windows 10'dan Windows 7'ye geçerken o sebebi de belirtseydiniz belki de Windows 10'a geçmeyi önermezdim. Bana Windows 7'ye geçmeniz mantıksız geldi özür diliyorum.
Özür dilemenize gerek yoktu. Windows 10 çok gereksiz geliyordu, bu yüzden geçtim

Sorunum çözüldü. ATK driver'ını kurduktan sonra reset atmak gerekiyormuş. Atmayınca da çalışıyor ama atınca daha düzgün çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…