Windows 7 nasıl bir işletim sistemi?

M3rt0o

Centipat
Daha fazla  
Neden bu işletim sistemi favoriniz en büyük sebebi ne?

Geçen günde Windows 7'de oynadığınız en güzel oyunlar diye bir konu vardı. Her neyse Windows 7 gerek oyunlarıyla gerekse o nostaljik arayüzüyle güzeldi Minecraft oynarken yapışkan tuşlar otomatik açık olduğundan kapatmakla uğraşırdık.

@Wanhedaa Purble Place oynuyordum küçükken ben. Çok zevkliydi. Bir de Minecraft demosu vardı daha klavye ile nasıl oynanır falan hiç bilmiyordum. W ile yürüyordum o kadar.

Bence 10'da 7'ye çok benziyor sadece daha teknolojik modern renklenmiş versiyonu ondan düşürsem sanal makineye 7 kursam renkler sönük kalır on o konuda çok güzel

En uzun kullandığım işletim sistemi olsa bile kendisinin pek fanatiği değilim. Teknoloji konusunda güncel ne varsa herzaman o gözümde güzel olur. GTX 1080Ti, RX 580 gibi kartlarda hep "Efsane" olarak görülüyor ama eskidiler artık. Win 7'de aynı durum, Chrome bile çalışmıyor artık.

İyi tarafını illa sayarsak: Windows XP'den sonra çok daha iyi gözüken ve şık bir arayüzü vardı. (Vista'yı saymazsak tabi.) Sonrasında zaten hemen Win 8 geldi, ondan sonrada hemen Windows 10 geldi ve şahsen favorim Windows 10 olurdu ama 11'e geçtim, yarın 12 gelse sonra ona geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…