Windows 7 nasıl bir işletim sistemi?

Bence 10'da 7'ye çok benziyor sadece daha teknolojik modern renklenmiş versiyonu ondan düşürsem sanal makineye 7 kursam renkler sönük kalır on o konuda çok güzel
Bazı windows eklentileriyle windows 11’i windows 7’ye çevirmiştim eski tadı vermedi tabi ama güzeldi.

Neden bu işletim sistemi favoriniz en büyük sebebi ne?
Windows 7'nin çıkacağı zamanlarda herkes Windows XP kullanıyordu, ancak o işletim sistemi bile yeni gereksinimleri karşılamıyordu. İlk çıktığında XP den kat kat daha iyi olması, sistem gereksinimlerinin düşük olması çok iyi bir şekilde yükselmesini sağladı. Windows 10 çıktığında bile insanlar bu işletim sistemine çok ısındığı için uzun bir süre bırakmadılar. Ama Windows'un bütün desteği çekmesinden sonra Windows 7 unutulmaya başlandı.

Her Windows'un kaderi aslında yeni bir işletim sistemi çıkarmadan aynı sistem üzerinden devam etmeyi deneseler yeni özellik ekliyoruz diye batırma ihtimalleri de var korkutmuyor değil

Memnun musunuz 11'den? Oyuncu laptopum onda kaymak gibi normalde 11 ile kurulu gelmişti aynı akıcılığı yakalar mı emin değilim

Windows 10'dan geçen biri olarak 11 güzel ve akıcı fakat bu arayüz değişikliği garipsemiştim en başta güzel. 3 yıldır kullanıyorum.
Her Windows'un kaderi aslında bir işletim sistemi üzerinden devam etmeyi deneseler yeni özellik ekliyoruz diye batırma ihtimalleri de var korkutmuyor değil
Windows 7 en temeldi bu bütün görmüş olduğun windows sürümleri 7’nin datasından yazılmış bazı program kurulumları yaparken kenardaki o yuvarlama dikdörtgen oluyor 7’deki gibi.

Onun gölgesinde kalmış gibime geliyor yenilikleriyle onu sollasa hiç düşünmeden geçerdim ama öyle olmadı ikisi arasında dağlar kadar da fark yok

On birden ümidini kesti herkes on ikiyi bekliyorlar siz hangi fikirdesiniz?

Fan edition versiyonlarını gördüm 12’nin gayet güzel duruyor widgetlere ağırlık vermişler telefon bağlantısı kolaylaşacakmış diye duydum bakalım heyecanla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…