ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #21 Furkan_R4KT dedi: Hocam onu naısl yapacağımı bilmiyorum sıkıntı orada araştırıyorum artık inş sonuç bulurum 8.1 de sürekli hata veriyor Genişletmek için tıkla... Ne hatası verıyor?
Furkan_R4KT dedi: Hocam onu naısl yapacağımı bilmiyorum sıkıntı orada araştırıyorum artık inş sonuç bulurum 8.1 de sürekli hata veriyor Genişletmek için tıkla... Ne hatası verıyor?
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #22 ZerTV dedi: Ne hatası verıyor? Genişletmek için tıkla... Videolar kısacası izlenmiyor. Bazı uygulamalar çöküyor ve virüs yok tarama yapmıştım Kaspersky ile Sürücü desen yüklenmiyor yani sıkıntılı bir durum
ZerTV dedi: Ne hatası verıyor? Genişletmek için tıkla... Videolar kısacası izlenmiyor. Bazı uygulamalar çöküyor ve virüs yok tarama yapmıştım Kaspersky ile Sürücü desen yüklenmiyor yani sıkıntılı bir durum
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #23 Furkan_R4KT dedi: Videolar kısacası izlenmiyor. Bazı uygulamalar çöküyor ve virüs yok tarama yapmıştım Kaspersky ile Sürücü desen yüklenmiyor yani sıkıntılı bir durum Genişletmek için tıkla... Bunun Windows'la alakası olacanı sanmıyorum. Win 8.1 korsanmı kurdunuz?
Furkan_R4KT dedi: Videolar kısacası izlenmiyor. Bazı uygulamalar çöküyor ve virüs yok tarama yapmıştım Kaspersky ile Sürücü desen yüklenmiyor yani sıkıntılı bir durum Genişletmek için tıkla... Bunun Windows'la alakası olacanı sanmıyorum. Win 8.1 korsanmı kurdunuz?
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #24 ZerTV dedi: Bunun Windows'la alakası olacanı sanmıyorum. Win 8.1 korsanmı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır kendi sitesinden indirdim
ZerTV dedi: Bunun Windows'la alakası olacanı sanmıyorum. Win 8.1 korsanmı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır kendi sitesinden indirdim
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #25 Furkan_R4KT dedi: Hayır kendi sitesinden indirdim Genişletmek için tıkla... HDD'te hata olabilir mi peki?
Furkan_R4KT dedi: Hayır kendi sitesinden indirdim Genişletmek için tıkla... HDD'te hata olabilir mi peki?
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #26 ZerTV dedi: HDD'te hata olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bilmem ama hem oyun testleride yaptım Windows 7 de en stabil çalışıyor aslında XP geçicğeim ama oyunlar desteğini kesti
ZerTV dedi: HDD'te hata olabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Bilmem ama hem oyun testleride yaptım Windows 7 de en stabil çalışıyor aslında XP geçicğeim ama oyunlar desteğini kesti
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #27 Furkan_R4KT dedi: Bilmem ama hem oyun testleride yaptım Windows 7 de en stabil çalışıyor aslında XP geçicğeim ama oyunlar desteğini kesti Genişletmek için tıkla... HDD sağlığına bakın bir bir de badsector taraması yapıp da geçın. Windows'ta sorun olacagını zannetmıyorum
Furkan_R4KT dedi: Bilmem ama hem oyun testleride yaptım Windows 7 de en stabil çalışıyor aslında XP geçicğeim ama oyunlar desteğini kesti Genişletmek için tıkla... HDD sağlığına bakın bir bir de badsector taraması yapıp da geçın. Windows'ta sorun olacagını zannetmıyorum
Furkan_R4KT Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 8gb i5-12400f 8x2 gb ram 1tb ssd Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #28 ZerTV dedi: HDD sağlığına bakın bir bir de badsector taraması yapıp da geçın. Windows'ta sorun olacagını zannetmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam sağlığı eksin %50 çünkü 15 yıllık bir HDD'den bahsediyoruz ve ben Windows 7 geçeceğim hocam çıksada çıkmasada
ZerTV dedi: HDD sağlığına bakın bir bir de badsector taraması yapıp da geçın. Windows'ta sorun olacagını zannetmıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam sağlığı eksin %50 çünkü 15 yıllık bir HDD'den bahsediyoruz ve ben Windows 7 geçeceğim hocam çıksada çıkmasada
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.445 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #29 Furkan_R4KT dedi: Hocam sağlığı eksin %50 çünkü 15 yıllık bir HDD'den bahsediyoruz ve ben Windows 7 geçeceğim hocam çıksada çıkmasada Genişletmek için tıkla... Fikrinize bir şey diyemem o zaman iyi günler. ZerTV dedi: Fikrinize bir şey diyemem o zaman iyi günler. Genişletmek için tıkla... Not: HDD'te sorun olabilir.
Furkan_R4KT dedi: Hocam sağlığı eksin %50 çünkü 15 yıllık bir HDD'den bahsediyoruz ve ben Windows 7 geçeceğim hocam çıksada çıkmasada Genişletmek için tıkla... Fikrinize bir şey diyemem o zaman iyi günler. ZerTV dedi: Fikrinize bir şey diyemem o zaman iyi günler. Genişletmek için tıkla... Not: HDD'te sorun olabilir.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 14 Eylül 2021 #30 @Furkan_R4KT Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama Maddelerin birinde güncelleme var ve katılımsız. Orayı uygula.
@Furkan_R4KT Rehber: NTLite ile Windows 10 Lite/Performans sistem hazırlama Maddelerin birinde güncelleme var ve katılımsız. Orayı uygula.