Windows 7 nasıl iyi bir hale getirilebilir?

• Konuyu başlatan Anıl Sezer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 896
A

Anıl Sezer

Ziyaretçi
Servise verdiğim bilgisayarımı fabrika ayarlarına döndürmüşler. Yani Windows 7 tekrar geldi. Ben Windows 8 yüklemiştim 3 ay sonra. Ancak sorun şuydu. Windows 7'deki bilgisayarımın özellikleri Windows 8'de yoktu. Batarya programı tam olarak çalışmıyordu ve %60'ta şarj dolumunu bitirmiyordu. Bilgisayarın üst kısmında Dolby'nin sağlamış olduğu kolaylık tuşları da çalışmıyordu. Aslında bir çok özellik Windows 8 uyumlu değildi. Galiba bundan sonra Windows 7 ile yoluma devam edeceğim. Her ne kadar performansından yakınsam da kasmasından bıksam da özelliklerini tam anlamıyla kullanmak için buna mecburum galiba. Neyse Windows 7 nasıl iyi bir hale getirilebilir?

Yok Burak abi. Çok aradım bulamadım. Batarya programı bile tam çalışmıyor. Lenovo'nun kendi sitesinden en az 4 defa indirip bizzat kurdum. Yok yine olmuyor. Zaten bana söylemişlerdi Windows 8'de üst kısımdaki dokunmatik tuşların çalışmadığını. Hatta Technopat'ın driver hizmetinden de yararlandım oradan da bulamadım. Daha doğrusu buldum ama çalışmadı o özellikler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı