Windows 7 nasıl kurulur?

Mrmorgan

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Aşağıdaki linkten Windows 7'nin ISO dosyasını indirdim ama part 1 ve part 2 şeklinde 2 tane ISO dosyası var. O yüzden dolayı tam olarak nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimididen sağ olun.

Öncelikle merhabalar. Aşağıdaki linkten Windows 7'nin ISO dosyasını indirdim ama part 1 ve part 2 şeklinde 2 tane ISO dosyası var. O yüzden dolayı tam olarak nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimididen sağ olun.

Part 1 ile part 2'yi Windows 7 diye bir klasör oluşturup 2 dosyayı da atın. Sonrasında part 1'i oluşturduğunuz Windows 7 klasörüne sürükleyin. İşlem tamamlandığında tek bir ISO kalıbı çıkmış olacak.
Part 1 ile part 2'yi Windows 7 diye bir klasör oluşturup 2 dosyayı da atın. Sonrasında part 1'i oluşturduğunuz Windows 7 klasörüne sürükleyin. İşlem tamamlandığında tek bir ISO kalıbı çıkmış olacak.

Pardon WinRAR ile sürükleyeceksiniz.

Pardon WinRAR ile sürükleyeceksiniz.

Hocam yapamadım daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Adım 1: Bir flash bellek bulun (en az 8 GB)
Adım 2: Google'da indirmek istediğiniz Windows 7 türünün ISO dosyasını bulmaya çalışın
Adım 3: Rufus Uygulmasını indirin flash belleği bilgisayara takın ve YouTube Rufus ile flash bellek hazırlama videolarından herhangi birinden bakarak ISO dosyasını flasha yazdırın
Adım 4: YouTube'a Flash bellek ile Windows kurulum nasıl yapılır? Aratın ve izleyin kurma olayını anlayınca videoda yapılanları aynen uygulayın
Adım 5: Windows 7 kurulduktan sonra son sürüm ve sınırsız olduğundan emin olun sınırsız değil ise yine YouTube'dan araştırarak sınırsız yapın

Not: Bu bir öneridir! Windows 7 kesinlikle kullanılmamlı çoğu oyun program vs artık W7 desteklemiyor W8.1 Pro öneririm eğer kaldırıyorsa bilgisayar Windows 10 kat kat daha iyi performans için W7 geçiliyor ise (ortalam bir bilgisayarda) Windows 10 daha iyi performans verir ama dediğim gibi illa W7 kuracağım diyorsanız W8.1 Pro önerimdir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı