Windows 7 nereden indirilir?

MRsuffix Berat

Hectopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD | 256 GB HDD
Ekran kartı
ati mobility radeon hd 4200 series
Anakart
hp pavilion
İşlemci
amd phenom
Windows 7'ye ihtiyacım var.
Merhaba, elimde eski bir bilgisayar bulunmakta ve virüssüz bir Windows 7 yüklemek istiyorum.
İnternette (Bu linkteki yerden) Windows 7 indirdim ve yazdırdım USB'ye kurdum ve bir anda kurulumda Windows creckleme ekranı açıldı. Etkinleştirmek istiyor musunuz gibi şeyler yazdı. Ben etkinleştirdim fakat bu Windows'un içinde %100 virüs bulunduğundan eminim. Ama yapacak başka bir Windows bulamadım. O yüzden kurdum.
O yüzden benim virüssüz Windows 7'ye ihtiyacım var. Virüssüz bir Windows 7 linki verebilecek kişiler var mıdır?

Moderasyon notu: ISO linklerini satıriçi koda alarak yazınız.

Buradan indirebilirsiniz.

Merhaba, elimde eski bir bilgisayar bulunmakta ve virüssüz bir Windows 7 yüklemek istiyorum.
İnternette (Bu linkteki yerden) Windows 7 indirdim ve yazdırdım USB'ye kurdum ve bir anda kurulumda Windows creckleme ekranı açıldı. Etkinleştirmek istiyor musunuz gibi şeyler yazdı. Ben etkinleştirdim fakat bu Windows'un içinde %100 virüs bulunduğundan eminim. Ama yapacak başka bir Windows bulamadım. O yüzden kurdum.
O yüzden benim virüssüz Windows 7'ye ihtiyacım var. Virüssüz bir Windows 7 linki verebilecek kişiler var mıdır?

Moderasyon notu: ISO linklerini satır içi koda alarak yazınız.

Windows 8.1 öneriririm. Çok iyi ve çok hafif. 8 GB RAM'li HDD'li PCI'mde 1GB boşta RAM kullanımı ve 15 saniyede boot ediyor. Ama illa Windows 7 yüklemek istiyosanız arkadaşların attığına bakın.

Moderasyon notu: ISO linklerini satır içi koda alarak yazınız.

Hocam eğer pek bir oyun oynamayacak gündelik işler için kullanacaksanız ChromeOS Flex'e veya Linux dağıtımlarına yönelin. Her ne kadar virüssüz indirseniz de güncelleme desteği kesildiği için çok güvenli bir deneyim olmayacaktır Windows 7.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı