Merhabalar. Ben performans düşüşü yaşadığım için Windows 7'ye geçtim ve her program indirdiğimde .Net Framework hatası alıyorum.
.Net Framework indirmeye çalıştığımda ise şu hatayı alıyorum:
Discord ve bazı uygulamaları bilgisayara indiremiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?
windows 7 güncelleme hatası kod 80072EFE bu işini görmezse artık bilmiyorum ne olacağını, internetten araştırmaya çalış daha çok bu adımların hepside işe yaramazsa.
windows 7 güncelleme hatası kod 80072EFE bu işini görmezse artık bilmiyorum ne olacağını, internetten araştırmaya çalış daha çok bu adımların hepside işe yaramazsa.
Windows Update hatasını şu dört güncellemeyi yükleyerek düzelttim:
KB4474419
KB4490628
KB4534310
KB4536952
Aynı zamanda Net Framework sürümlerinide yeni güncelleme ile beraber geldiğini gördüm.
Açtığım konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Fotoğraflar, filmler, anlık mesajlaşma, e-posta, sosyal ağ ve daha fazlası için Microsoft'un ücretsiz programları ile bilgisayarınızda Windows ile daha fazlasını yapın.
support.microsoft.com
Bu ise bu hata koduna sebep olduğuna inanılan konu ve çözüm.
Original title: I was unable to repair Windows Live Essentials to enable use of Windows Live Movie Maker. Got an error message. Not sure what next step is. Error message is hr:0x800c0006.
Fotoğraflar, filmler, anlık mesajlaşma, e-posta, sosyal ağ ve daha fazlası için Microsoft'un ücretsiz programları ile bilgisayarınızda Windows ile daha fazlasını yapın.
support.microsoft.com
Bu ise bu hata koduna sebep olduğuna inanılan konu ve çözüm.
Original title: I was unable to repair Windows Live Essentials to enable use of Windows Live Movie Maker. Got an error message. Not sure what next step is. Error message is hr:0x800c0006.