Windows 7 OEM Key Kullanımı

tyasuooo

Hectopat
Daha fazla  
Hazir kasalarin ustunde olan OEM keyler olur ya, bunlari sifir aktive edilmemis olarak satanlar var. Ben farkli bir PC'de Microsoft sitesinden Windows 7 ISO dosyalari indir sayfasindan bu kodu girip indirebilir miyim? Kabul etmeme gibi bir durum olur mu ve bu kodu daha diger bilgisayarimda etkinlestirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirme işlemi için key girmeye gerek yok. OEM keyler çoklu cihaz desteklemiyor.
Ayrıca Windows 7 yerine Windows 10 öneriyorum.

OEM keyler için key girmeye gerek yok. Üzerine defalarca format atılabilir. OEM key anakart üzerine gömülür. Başka bilgisayarlarda kullanılamaz tekrardan.

Hayır olmaz. 4 GB gayet elverişlidir Windows 10 için. Ama işlemcin vs. de zayıfsa Windows 7'de kalabilirsin.

Sistemin gayet iyi. Ben size Windows 10'a geçmemenizi öneremem. Zira bu forumda bu desteklenmez ve güvenli açıkları var eski işletim sistemlerinde.

Ben yine de tarafsız bakarak Windows 7'de kalmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum, Windows 10 kurmanın size pekbir faydası olacağını düşünmüyorum.

2 gün önce 48 TL verip Windows 10 OEM kod aldım. Fiyat olarak gayet uygun ve sizin sisteminize de bu işletim sistemi uyacaktır. Eski sürümlerle vakit kaybetmeyin ve daha güncel bir sürüme paranızı yatırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…