Windows 7 önyükleme hatası

KOSTOK

Decapat
Bende bir PC var ve biraz eski içinde çok ama çok önemli dosyalarım var. Ancak PC açılmıyor siyah bir ekran geliyor. Ve ekranın alt tarafında "bilgi: Gerekli aygıta erişilemediği için önyükleme seçimi başarısız oldu" hatası veriyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, bu benim için çok önemli yorum ve mesajlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

BIOS'da ön yükleme sırasını kontrol eder misiniz?

BIOS ayarlarıyla oynadıysanız BIOS pilini çıkarıp 1-2 dakika bekleyip geri takabilirsiniz. Tabii önyükleme sırası ayarlarını nasıl değiştirebileceğinizi bilmiyorsanız yapın.

BIOS'a girebiliyorum ama öncesinde BİOS'la hiç uğraşmadım önceki mesajımdaki hata şu:

Bu benim için çok önemli yorum ve mesajlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Windows 7 bazen yeni bir şey takılınca kafayı yer. Sisteme yeni bir şey mi taktınız? Örneğin RAM gibi?

Hayır sadece emülatör yani phoenix OS kurmuştum ve onuda D: diskine kurdum bundan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
Yukarıdaki 2.mesajımı yanlış yazmışım BIOS'a girebiliyorum ama öncesinde hiç BİOS'la uğraşmadım lütfen yardım edin

Son düzenleme:

Windows 7 USB'si oluşturun D diskine kurun tekrardan aman diski sil veya biçimlendir demeyin.

Windows7 kurulum USB'si oluşturun. BIOS'tan ilk olarak USB ile başla seçin. Kurulumu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…