Windows 7 Orijinal MSDN İndirme

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Windows 7 Orijinal MSDN İndirme bağlantısı nereden indirebilirim ?

Windows 7 işletim sistemini kendi bilgisayarıma değil bazı insanlar zorla Windows 10 kötüdür bana 7 kur diyorlar. O yüzden en azindan Recep ağabeyim gibi tamir işleri ile meşkul oluyorum.

Windows 10 kötü bir işletim sistemi değildir. Windows 7'ye verilmiş olan temel destek uzun süre önce sonra ermişti. Windows 10 güncel ve sağlam bir işletim sistemidir. Zaten çıkalı uzun bir zaman oldu. Güncelleştirmeler ile Windows 10 dayanıklı, güvenli ve performanslı işletim sistemidir. Windows 10 kurmanızı ve güncel kalmaya devam etmenizi öneririm.

Abi Allah aşına nereden buldun bu linki ?

Microsoft linki o yüzden ben aradım bulamadım.

Kendim için değil nedense çevremdeki insanlar bunu telep ediyor.

Son düzenleme:
Peki bu korsana ya da bir sorun teşkil ediyorum mu orijinal mi dosya peki bu yolla indirince ?

Bir de abi windows'u etkinleştirmek nasıl oluyor ? Bu arada burada yazmayın benim yüzümden ceza almanızı istemem facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz.

Microsoft sunucusundan indiriyorsun tabiki güvenli. İçinde ilaç falan olmadığı için korsana gireceğini sanmam sonuçta lisansı olmayan adam kullanamaz.

Etkinleştirme konusunda yardımcı olamam, kim için format atıyorsan söyle lisansını satın alsınlar.

Kendim özel olarak geliştirdiğim tüm Windows sürümlerini (XP-Windows 10) Türkçe ve İngilizce olarak barındıran bir internet sitesine sahibim. Sitede tüm Windows sürümleri 32-64 BİT olarak yer alıyor ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.

(İndirme Linkleri '' GOOGLE DRİVE '' Bağlantılıdır)

150GB DEV ARŞİV

Attığınız linki açtım kodları nereye yapıştırıp, windows dosyasını nasıl indirebiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…