Windows 7 Orijinal MSDN İndirme bağlantısı nereden indirebilirim ?
Windows 7 işletim sistemini kendi bilgisayarıma değil bazı insanlar zorla Windows 10 kötüdür bana 7 kur diyorlar. O yüzden en azindan Recep ağabeyim gibi tamir işleri ile meşkul oluyorum.
Windows 10 kötü bir işletim sistemi değildir. Windows 7'ye verilmiş olan temel destek uzun süre önce sonra ermişti. Windows 10 güncel ve sağlam bir işletim sistemidir. Zaten çıkalı uzun bir zaman oldu. Güncelleştirmeler ile Windows 10 dayanıklı, güvenli ve performanslı işletim sistemidir. Windows 10 kurmanızı ve güncel kalmaya devam etmenizi öneririm.
Windows 10 kötü bir işletim sistemi değildir. Windows 7'ye verilmiş olan temel destek uzun süre önce sonra ermişti. Windows 10 güncel ve sağlam bir işletim sistemidir. Zaten çıkalı uzun bir zaman oldu. Güncelleştirmeler ile Windows 10 dayanıklı, güvenli ve performanslı işletim sistemidir. Windows 10 kurmanızı ve güncel kalmaya devam etmenizi öneririm.
Kendim özel olarak geliştirdiğim tüm Windows sürümlerini (XP-Windows 10) Türkçe ve İngilizce olarak barındıran bir internet sitesine sahibim. Sitede tüm Windows sürümleri 32-64 BİT olarak yer alıyor ve ücretsiz olarak indirilebiliyor.