Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #1 Arkadaşlar Windows 8.1 kullanıyorum Windows 7 ultimate x64 orjiinal nereden indirebilirim?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2019 #2 Ürün anahtarının olduğunu varsayıyorum. Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
Ürün anahtarının olduğunu varsayıyorum. Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #3 Shimada Sensei dedi: Ürün anahtarının olduğunu varsayıyorum. Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarım yok malesef
Shimada Sensei dedi: Ürün anahtarının olduğunu varsayıyorum. Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarım yok malesef
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 9 Mart 2019 #4 Neden ultimate sürümü istiyorsunuz? Windows 7 Home Basic veya Home Premium işinizi görür. (Ev kullanıcıysanız.)
Neden ultimate sürümü istiyorsunuz? Windows 7 Home Basic veya Home Premium işinizi görür. (Ev kullanıcıysanız.)
Fearlass Kilopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #5 AktifCan dedi: Neden ultimate sürümü istiyorsunuz? Windows 7 Home Basic veya Home Premium işinizi görür. (Ev kullanıcıysanız.) Genişletmek için tıkla... Evet ev kullanıcısıyım o zaman windows7 home orjinal hangi siteden indirebilirim
AktifCan dedi: Neden ultimate sürümü istiyorsunuz? Windows 7 Home Basic veya Home Premium işinizi görür. (Ev kullanıcıysanız.) Genişletmek için tıkla... Evet ev kullanıcısıyım o zaman windows7 home orjinal hangi siteden indirebilirim
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 9 Mart 2019 #6 Win7HomePremium(Orj)x64 burdan indirebilirsin.