Windows 7 oyun için hangi sürümü kullanılmalı?

editbs001

Yoctopat
Daha fazla  
İştetim sistemi: 4 GB RAM işlemci AMD E-450 1.65 GHz 2çekirdek ekran kartı AMD Radeon HD 6320.

İşletim sistemi sürümleri performans farkı oluşturmaz, sadece mevcut kullanıcılar için ek içerikler ve ek izinler mevcuttur. Uzak Masaüstü paneli gibi.

İştetim sistemi: 4 GB RAM işlemci AMD E-450 1.65 GHz 2çekirdek ekran kartı AMD Radeon HD 6320.
FPS açısından en fazla 1 FPS fark eder onun da aşırı hissettireceğini sanmıyorum. Bitlocker gibi ek özellikler istiyorsan Windows 7 Ultimate kullanmanı tavsiye ederim.

Tamam 32 Bit de kullanabilir. Maksimum 32 Bit desteği 4 GB RAM'e kadar. Arkadaşın da RAM miktarı 4 GB.

Hocam 32 Bit bu devirde olmaz hem de 4 GB RAM ile Windows 11 bile kullanılıyor. RAM kullanımını bu kadar kafaya takmayın Windows 7'den beri ona göre adapte ediliyor sistem. 4 GB RAM ile Windows 7 Ultimate 64 Bit bile çok rahat çalışır. Hemde bilgisayarın yavaşlamasının sebebi HDD ile alakalıdır. Yoksa RAM ve İşlemcisi arkadaşın gayet yeterli Windows 10 için.

Dostum benim sana asıl önerim güncelleme desteğini kafaya takmıyosan ki windows defenderdan hala alınıyor güncelleme. Windows 8.1 ve 7 sürümlerini dene ama mutlaka 64bit olsun sistemin gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…